Horoscop


Berbec

Cineva din familie are nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta merge suficient de bine pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Taur

Relaţia cu persoana iubită are şanse de a se îmbunătăţi, cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii verbale. La locul de muncă, veţi avea parte de o lucrare mai dificilă, pe care aţi putea s-o finalizaţi cu bine. În general, relaţia cu colegii vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de serviciu sau de divertisment. În privinţa speculaţiilor financiare, ar fi bine să nu riscaţi nimic.

Gemeni

Veţi avea parte de multă alergătură pentru tot felul de chestiuni minore. Sunteţi ocupat cu prea multe probleme şi deja nu mai discerneţi care vă sunt priorităţile. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine, aşa că aţi face bine să vă puneţi ordine în idei. Partenerul vă poate fi de mare ajutor, dacă-i veţi asculta sfaturile. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară.

Rac

Veţi avea parte de o mulţime de activităţi minore, care nu vă vor lasă timp nici să respiraţi. Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Capacitatea dv. de adaptare este bună, aşa că veţi reuşi să rezolvaţi totul din mers. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu partenerul. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin.

Leu

Este foarte posibil să aveţi probleme legate de un drum – fie nu veţi reuşi să plecaţi, fie nu veţi rezolva ceea ce v-aţi propus. Planurile secrete ar putea începe să prindă contur, cu condiţia să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil ca acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare în cel mai scurt timp.

Fecioară

Dacă aveţi de primit aprobări, semnături, în această săptămână veţi avea noroc. N-ar fi exclus să faceţi o achiziţie mai costisitoare. Relaţia cu familia vă dă un sentiment de siguranţă, ceea ce vă încurajează să vă implicaţi în activităţi deosebite. În ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să fiţi mai precaut. La serviciu, este recomandabil să amânaţi măcar cu câteva zile luarea deciziilor importante.

Balanţă

Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea să faceţi o cucerire cu ocazia unui drum. Vă veţi bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vi se repartizeze sarcini noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor cu care sunteţi înzestrat.

Scorpion

Reuşiţi să fiţi pe fază la tot ce se întâmplă, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. O mare parte din atenţia dv. se va îndrepta, în această perioadă, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate.

Săgetător

V-aţi făcut o mulţime de planuri pentru timpul liber, dar o intervenţie de ultim moment va da totul peste cap. La serviciu nu vă este câtuşi de puţin uşor, căci vă confruntaţi cu o situaţie dificilă. Relaţia cu colegii este departe de a fi mulţumitoare, aşa că nu vă veţi putea baza într-o prea mare măsură pe ajutorul lor. Pregătiţi-vă să rezolvaţi totul de unul singur!

Capricorn

Va fi nevoie să faceţi cheltuieli, fie pentru a cumpăra ceva pentru cămin, fie pentru a vă ajuta un prieten aflat la ananghie. Partenerul vă propune să vă implicaţi mai mult şi în chestiunile de familie. Totuşi, nu este cazul să vă suprasolicitaţi, deoarece starea de agitaţie ce vă caracterizează în ultimul timp s-ar putea accentua. În prima parte a intervalului sunteţi indispus din cauza unei decizii luate de şefii dv.

Vărsător

Un colaborator se poate împotrivi proiectelor dv. Nu încercaţi să forţaţi nota, pentru că nu veţi reuşi decât să escaladaţi tensiunea şi, oricum, lucrurile se vor rezolva mai repede decât vă imaginaţi. Relația bună cu persoana iubită vă ajută să vă relaxaţi şi să uitaţi de aceste mici neplăceri. Proiectele pe care le veţi face împreună se vor dovedi deosebit de inspirate în viitorul apropiat.

Peşti

Nu aveţi o stare nemaipomenită şi parcă nimic nu vă mulţumeşte. Aţi face bine să ieşiţi la sfârşitul săptămânii, pentru a vă încărca bateriile consumate în ultimele zile. Este foarte posibil ca o cunoştinţă apropiată să vă ofere sprijinul pentru a vă pune în practică un proiect de care aproape uitaseţi. Financiar, staţi foarte bine, dar asta nu înseamnă că trebuie neapărat să aruncați cu banii pe fereastră.