Horoscop


Berbec

Nu veţi fi într-o formă prea bună şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în acţiuni care să vă suprasolicite. Veţi avea nevoie de un program lejer, de activităţi relaxante. Aţi dori să începeţi o activitate nouă, dar ar fi bine ca mai întâi să le finalizaţi pe cele demarate deja. N-ar fi rău să ascultaţi şi sfaturile partenerului. Cu tact, diplomaţie şi perseverenţă veţi reuşi să depăşiţi un obstacol apărut la locul de muncă.

Taur

Veţi beneficia de un bun echilibru energetic pe tot parcursul săptămânii. Veţi simţi nevoia să luaţi decizii în chestiuni dintre cele mai variate şi veţi reuşi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut. Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie eventualelor suferinţe cronice. În cazul în care veţi pleca la un drum, fiţi atent, căci aţi putea avea şi o surpriză mai puţin plăcută. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri.

Gemeni

Energia va fi la limita superioară, dar veţi avea dificultăţi în a v-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să vă certaţi cu cineva. Veţi munci mult în această perioadă, dar nu veţi reuşi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. Este nevoie de mai multă perseverenţă. Graba nu face decât să încurce lucrurile şi să complice situaţiile.  

Rac

Starea sănătăţii dv. nu este nemaipomenită şi ar fi bine să faceţi ceva pentru a restabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi bine să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dv. Veţi primi o propunere de colaborare, care vă va trezi interesul. În rest, ar fi bine să nu exageraţi cu activităţile, faceţi numai strictul necesar!

Leu

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi nimic. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar un prieten este dispus chiar să vă ajute financiar la nevoie.

Fecioară

Vi se vor aduce la cunoştinţă tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate avea urmări neplăcute. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde în această perioadă.

Balanţă

Inspiraţia de care daţi dovadă în această perioadă vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme apărute în ultimul timp. Veţi avea unele discuţii cu prietenii şi ar fi bine să ascultaţi sfaturile lor. Unele activităţi pe care le-aţi considerat finalizate se vor dovedi a nu fi întru totul aşa şi va trebui să reveniţi asupra lor. Puteţi spera la o îmbunătăţire a situaţiei dv. financiare, în special în a doua parte a intervalului.

Scorpion

În familie va fi multă agitaţie din cauza unor probleme apărute pe neaşteptate. Nu vă feriţi să vă expuneţi ideile, deoarece se pare că veţi avea succes. Se vor înregistra o serie de cheltuieli în compania prietenilor, dar, din fericire, nu are de ce să vă sperie acest lucru, pentru că veţi avea şi ceva câştiguri. Va trebui să fiţi mai atent la serviciu, deoarece un şef este cu ochii pe dv.

Săgetător

Ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, deoarece relaţia cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiaţi, s-ar putea deteriora. În continuare vă preocupă legătura cu persoana iubită. Aţi dori să o îmbunătăţiţi, dar pentru asta ar trebui să faceţi unele compromisuri. Puteţi încerca şi veţi vedea că nu este chiar aşa de greu. Situaţia financiară este într-un echilibru fragil, fără prea mari şanse de redresare.

Capricorn

În plan profesional veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. În această perioadă veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină care vă vor cam plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. S-ar putea să aveţi o mică problemă sentimentală, care însă se va rezolva repede.

Vărsător

În această perioadă veţi face cheltuieli peste aşteptări în compania persoanei iubite. Contactul cu colaboratorii vă va favoriza din toate punctele de vedere. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă. Oricum, vor începe să se întrevadă, în sfârşit, soluţii de rezolvare a unor probleme financiare. O activitate începută de mai mult timp va fi finalizată.

Peşti

Capacităţile mentale vor atinge un maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile probleme. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia propunerile şi puterea de muncă, şi n-ar fi exclus să mai apeleze şi altă dată la sugestiile dv. S-ar putea să îi reproşaţi partenerului de viaţă că a cheltuit prea mult.