Horoscop


Berbec

Sunt şanse mari să finalizaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp. Colegii vă vor acorda tot sprijinul de care aveţi nevoie şi asta vă va ridica mult moralul. În schimb, în plan financiar nu va fi o săptămână nemaipomenită, căci pot să apară unele cheltuieli nedorite. Pe cât posibil, încercaţi să daţi dovadă de mai multă diplomaţie în raporturile cu superiorii ierarhici.

Taur

Nu veţi fi în apele dv., dar întâlnirile cu prietenii şi, în general, activităţile sociale vă vor ajuta să vă recăpătaţi buna-dispoziţie şi încrederea în viitor. Aţi dori mai mult de la partenerul de viaţă şi faptul că lucrurile nu evoluează chiar aşa cum aţi vrea vă nelinişteşte. Evitaţi să daţi curs suspiciunilor la serviciu, mai ales că în viitorul apropiat aţi putea avea o reuşită pe plan profesional. 
Gemeni

O serie de probleme pe care nu le-aţi rezolvat la timpul potrivit vor deveni urgente. Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de forţă suficientă pentru a face faţă. Simţul posesiunii şi dorinţa de a fi cât mai autoritar pot aduce unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită. Ar trebui să fiţi mai indulgent, mai înţelegător, altfel veţi pierde sprijinul important al partenerului.

Rac

Se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care vă faceţi treaba, motiv pentru care vă vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să vă deranjeze acest lucru, căci şi câştigurile vor fi pe măsură. O plimbare în natură vă poate ajuta să vă debarasaţi de surplusul de energie nervoasă care vă încurcă. Încercaţi să fiţi mai atent la cheltuieli. Nu vă lăsaţi copleşit de un insucces într-o colaborare, chiar dacă paguba nu este neglijabilă.

 

Leu

Daţi dovadă de multă tenacitate şi putere de muncă şi veţi face o bună impresie superiorilor ierarhici. O persoană cu funcţie vă apreciază şi doreşte să vă susţină iniţiativele. Câştigurile vor veni atât de la serviciu, cât şi din colaborări. Energia fizică este sub nivelul obişnuit, aşa că ar fi bine să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile. Acordaţi mai multă atenţie comunicării cu partenerul. În general, sunteţi foarte critic la adresa celor din jur. 

Fecioară

Activităţile de divertisment vă tentează în mod special, mai ales că acestea vă dau posibilitatea să petreceţi mai mult timp în compania partenerului. Pentru cei căsătoriţi sunt posibile discuţii în contradictoriu, fără ca acestea să aibă însă rezultate nefaste. Ar fi bine să acordaţi atenţie activităţilor în care aveţi de gând să vă implicaţi. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile pe teme financiare.

Balanţă

Vă aşteaptă o perioadă favorabilă, iar relaţia cu sexul opus se va îmbunătăţi considerabil. Vor exista persoane care vă vor face ochi dulci, dar nu trebuie să credeţi tot ce vi se spune. Veţi beneficia de un bun echilibru energetic, în ciuda stării de agitaţie care vă caracterizează în continuare. Încercaţi să vă orientaţi spre activităţi practice, care vă vor ajuta să vă menţineţi echilibrul nervos.

Scorpion

Nu este momentul să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă veţi avea mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de viaţă. Comoditatea de care daţi dovadă vă poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că prietenii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor.

Săgetător

La serviciu, cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o luaţi în serios. Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu partenerul, aşa că ar fi bine să-i oferiţi cât mai multe clipe petrecute împreună. Este posibil să apară o problemă de sănătate pe fond nervos. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere în faţa colegilor, fiindcă s-ar putea să le pierdeţi sprijinul.

Capricorn

Începeţi săptămâna obosit şi nervos, motiv pentru care nu este exclus să aveţi probleme la serviciu şi în relaţia de cuplu. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că şi colegii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor. Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. În cazul în care doriţi să plecaţi la drum, verificaţi-vă cu atenţie toate actele.

Vărsător

Din punct de vedere sentimental, nevoia de stabilitate, de siguranţă, este foarte mare. Unele nemulţumiri mai vechi vă vor apăsa în continuare, dar nu este cazul să faceţi ceva în această direcţie. Lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci ele se vor rezolva de la sine. Pe acasă veţi avea parte de tot felul de activităţi mărunte pe care, însă, le veţi rezolva din mers. Evitaţi luarea unei decizii importante, pentru că sunteţi predispus la greşeli.

Peşti


Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Colegii vă vor sprijini şi astfel veţi depăşi mai uşor neplăcerile cotidiene. Un prieten v-ar putea ajuta să rezolvaţi o problemă mai delicată. Nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare de anvergură, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere.