Horoscop


Berbec

Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu o oarecare întârziere. Unele posibile propuneri de colaborare se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa destul de mult. Va trebui să discutaţi cu partenerul de viaţă despre modul de utilizare a banilor comuni.
Taur

În această perioadă, aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de la nişte prieteni. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu partenerul de viaţă vă va ridica probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă pentru a o rezolva.

Gemeni

Veţi avea parte de multă alergătură pentru tot felul de chestiuni minore. Sunteţi ocupat cu prea multe probleme şi deja nu mai discerneţi care vă sunt priorităţile. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine, aşa că aţi face bine să vă puneţi ordine în idei. Partenerul vă poate fi de mare ajutor, dacă-i veţi asculta sfaturile. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară.

Rac

Veţi avea parte de o mulţime de activităţi minore, care nu vă vor lasă timp nici să respiraţi. Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Capacitatea dv. de adaptare este bună, aşa că veţi reuşi să rezolvaţi totul din mers. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu partenerul. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin.

Leu

Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu colegii vă va aduce la cunoştinţă detalii interesante, care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată.
Fecioară

Ca de obicei, veţi munci mult pentru a face faţă tuturor cerinţelor, dar veţi fi dezamăgit, căci va trebui să mai aşteptaţi până ce vor apărea şi rezultatele. Dacă aveţi de gând să luaţi bani cu împrumut, şansa vă va surâde, cu condiţia să fiţi foarte atent la condiţiile care vi se pun. În timpul liber veţi putea pleca la drum, cu familia sau cu prietenii, ceea ce vă va ajuta să vă mai relaxaţi.     

Balanţă

Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil de fapte măreţe. Energia mentală este la limita superioară, dar ar fi cazul să nu vă suprasolicitaţi. Dacă veţi amâna chestiunile mai dificile pentru săptămâna viitoare, veţi putea să petreceţi clipe relaxante în compania prietenilor. Faceţi câteva drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale.

Scorpion

Încercările de a finaliza o lucrare începută de mai mult timp vor fi sprijinite de cei din jur. Aţi putea lua decizii sau aţi putea demara, cu reale şanse de succes, o activitate intelectuală. Ceva bani aţi putea câştiga din colaborări. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece aţi putea genera neînţelegeri mari, atât la locul de muncă, cât şi în viaţa de familie. Fiţi prudent şi nu vă lăsaţi entuziasmat de orice informaţie primită.

Săgetător

Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. La serviciu, este posibil să vi se repartizeze o nouă lucrare. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.

Capricorn

Vi se va face o propunere de colaborare pe care ar fi bine să o analizaţi cu atenţie. Este adevărat că v-ar putea aduce ceva câştiguri, dar trebuie să ţineţi cont şi de riscurile pe care le implică. Partenerul de viaţă va avea parte de un câştig suplimentar. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales în a doua parte a intervalului. Vă reîntâlniţi cu o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp.

Vărsător

Sunteţi cam impulsiv şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Sentimentele vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Partenerul de viață ar putea avea o realizare, iar dv., care i-ați fost tot timpul alături, aveți un merit important. Chiar dacă aveţi probleme de rezolvat, nu vă neglijaţi sănătatea!

Peşti

Energia va fi la limita superioară, dar veţi avea dificultăţi în a v-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să vă certaţi cu cineva. Alături de partenerul de viaţă veţi pune la punct proiecte de interes comun şi vă veţi simţi mai aproape sufleteşte de acesta. Pe cât posibil, nu vă lăsaţi influenţat de comentariile unor persoane răutăcioase.