Horoscop


Berbec

Activităţile practice vă vor ajuta să vă folosiţi în mod eficient energia, ceea ce vă va aduce un plus de încredere, de siguranţă. De asemenea, veţi avea posibilitatea să finalizaţi o sarcină de serviciu, dar acest lucru vă va costa un efort suplimentar. Este posibil ca o persoană din cercul de prieteni să aibă o problemă de sănătate. Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi vă ieşiţi uşor din fire.

Taur

Aţi putea face unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă complimente sau poate chiar o declaraţie. Relaţia cu prietenii vă preocupă şi ea în mod special în această perioadă. Fiţi cât se poate de atent, deoarece din cauza unor neglijenţe verbale aţi putea avea neplăceri în relaţia de cuplu.

Gemeni

Este posibil să aveţi parte de un eveniment care vă va lua prin surprindere; ar fi bine să nu reacţionaţi înainte ca lucrurile să se limpezească. De asemenea, nu ar trebui să vă implicaţi în activităţi care să vă surmeneze. La serviciu vor fi multe de făcut. Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă rămână timp şi pentru relaxare.

Rac

O perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu persoana iubită, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună dispoziţie. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere.

Leu

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte chestiunile legate de serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte. N-ar fi exclus să aveţi ocazia de a vă implica într-un proiect care se va dovedi rentabil.

Fecioară

Chiar dacă vi se pare că numai dv. aveţi dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici. Proiectele pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care sunteţi implicat. Partenerul de viaţă este de acord cu iniţiativele dv.    

 Balanţă

Aveţi spor în ceea ce priveşte treburile gospodăreşti, aşa că vă va mai rămâne timp şi pentru ceva distracţie. Prezenţa dv. fermecătoare nu va trece neobservată. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea parte de discuţii cu superiorii ierarhici. La serviciu cineva încearcă să vă pună beţe-n roate. Sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar şi deveniţi indiferent la tot ce se întâmplă în jur.

Scorpion

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi bine să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă și placă. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.

Săgetător

V-aţi făcut o mulţime de planuri pentru timpul liber, dar o intervenţie de ultim moment va da totul peste cap. La serviciu nu vă este câtuşi de puţin uşor, căci vă confruntaţi cu o situaţie dificilă. Relaţia cu colegii este departe de a fi mulţumitoare, aşa că nu vă veţi putea baza într-o prea mare măsură pe ajutorul lor. Pregătiţi-vă să rezolvaţi totul de unul singur.

Capricorn

Va fi nevoie să faceţi cheltuieli, fie pentru a cumpăra ceva pentru cămin, fie pentru a vă ajuta un prieten aflat la ananghie. Partenerul vă propune să vă implicaţi mai mult şi în chestiunile de familie. Totuşi, nu este cazul să vă suprasolicitaţi, deoarece starea de agitaţie ce vă caracterizează în ultimul timp s-ar putea accentua. În prima parte a intervalului sunteţi indispus din cauza unei decizii luate de şefii dv.

Vărsător

Traversaţi o perioadă agitată, în care trebuie să rezolvaţi o mulţime de nimicuri. Cineva va interveni în planurile dv. şi acest lucru vă va deranja; nu este însă cazul să vă manifestaţi supărarea. Încercaţi să discutaţi nemulţumirile care vă apasă şi rezolvaţi totul fără prea multă zarvă. Succesul este condiţionat de diplomaţie, indiferent că este vorba de afaceri sau de chestiuni personale.

Peşti

Aveţi nevoie de mulţi bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile, nu de alta, dar riscaţi să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare şi în felul acesta starea psihică se va îmbunătăţi. În gospodărie vor fi multe de făcut şi totul trebuie tratat cu mare atenţie, mai ales dacă partenerul vă solicită sprijinul.