Horoscop


Berbec

În plan social, este o perioadă în care aţi putea face unele schimbări, în cazul în care doriţi acest lucru. Oricum, capacitatea de decizie este bună şi puteţi miza pe ea în orice situaţie. Totuşi, este nevoie de mai multă răbdare, de o analiză mai profundă atunci când doriţi să luaţi hotărâri în chestiuni importante. Asumarea riscurilor pe termen lung v-ar putea aduce nemulţumiri din partea partenerului.

Taur

În plan financiar, veţi avea parte de multă agitaţie; câştigurile şi cheltuielile se vor succeda şi vă vor determina să vă schimbaţi planurile. Dacă aveţi de finalizat o lucrare, şansa vă va surâde. Interesul pentru relaţia cu persoana iubită va creşte considerabil. Din păcate, starea de nelinişte care vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să aveţi discuţii aprinse cu o persoană cu funcţie.

Gemeni

Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale. Implicarea în relaţia cu partenerul este profundă şi tocmai de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari şi acest lucru poate genera controverse în familie. În cazul în care doriţi să începeţi o colaborare, propunerile nu vor lipsi. Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în prea multe activităţi.

Rac

Aveţi idei excelente şi sunteţi hotărât să le puneţi în aplicare. Aveţi ocazia să demaraţi o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceţi noi prieteni printre persoane importante. Puteţi să vă ocupaţi de problemele casei. Nu luaţi decizii de unul singur! Starea de confuzie şi simţul practic scăzut vă pot conduce la eşecuri în plan financiar.

Leu

Luaţi decizii inspirate, care vă asigură reuşita pe plan social şi succesul în relaţiile sentimentale. Aveţi idei bune, care vă vor schimba viitorul. În week-end, mergeţi într-o vizită la prieteni. Ar fi bine să nu neglijaţi odihna. Toată perioada sunteţi plin de energie şi aveţi succes în plan sentimental. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului.

Fecioară

Vă hotărâţi să faceţi nişte drumuri, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă. Puteţi să vă ocupaţi de aspectele financiare, dar ar fi indicat să evitaţi speculaţiile. Dacă aveţi de luat decizii importante, vă puteţi baza pe intuiţie. La sfârşitul intervalului, vă loviţi de o problemă sentimentală care aţi crezut că s-a rezolvat de la sine, dar care revine în actualitate.   

Balanţă

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Nu trebuie să vă faceţi probleme; ideile dv. sunt excelente, dar trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile dv. sunt recunoscute la toate nivelurile. Din punct de vedere sentimental, veţi avea parte de o mică bucurie.

Scorpion

Aveţi în jurul dv. multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprize prea puţin plăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la persoana iubită. În cazul în care aveţi nevoie de bani, şansa va fi de partea dv. Nu comentaţi deciziile pe care le iau şefii; fiţi diplomat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu.  

Săgetător

Vi se va propune o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte. N-ar fi exclus să încerce cineva să vă păcălească, dar, cu abilităţile dv., nu are nicio şansă.

Capricorn

Dorinţa de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi niciun fel de riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşiţi decât cu mare greutate să vă relaxaţi. În plus, această perioadă vă va aduce unele mici câştiguri suplimentare. La serviciu, cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o luaţi în serios.

Vărsător

Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Colegii vă vor sprijini şi astfel veţi depăşi mai uşor neplăcerile cotidiene. Un prieten v-ar putea ajuta să rezolvaţi o problemă mai delicată. Nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare de mai mare anvergură, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere. 

Peşti

Din punct de vedere sentimental, nevoia de stabilitate este foarte mare. Unele nemulţumiri mai vechi vă vor apăsa în continuare, dar nu este cazul să faceţi ceva în această direcţie. Lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci ele se vor rezolva de la sine. La serviciu veţi avea parte de tot felul de activităţi mărunte, pe care însă le veţi rezolva din mers. Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu partenerul.