Horoscop


Berbec

Aveţi nevoie de ceva bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile şi, mai ales, să nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante; sunt şanse să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare şi în felul acesta starea psihică se va îmbunătăţi. În gospodărie vor fi multe de făcut şi totul trebuie tratat cu mare atenţie.    

Taur

Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu aveţi multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci îndemânarea vă va ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că partenerul îşi pune mari speranţe în sprijinul dv. Când plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.    

Gemeni

În gospodărie vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar modul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune la care speraţi de mai mult timp. În plan sentimental, lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să luaţi o decizie.   

Rac

Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu colegii vă va aduce la cunoştinţă detalii interesante, care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată. 

Leu

Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi în avantajul dv., pentru că vă dă ocazia să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă şi avantajoasă. Descoperiţi în jur oameni optimişti, care au o viziune lejeră asupra vieţii, şi veţi reuşi să vă adaptaţi imediat acestui stil.

Fecioară

Reuşiţi să fiţi mai eficient în toate mediile în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător. Veţi face o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine în orice împrejurare.      

Balanţă

Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile vă vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună colegilor de serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor crea niciun fel de probleme.

Scorpion

Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce va aduce o creştere a popularităţii dv. Cineva încearcă să vă facă rău, aşa că fiţi atent şi, mai ales, nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul de viaţă, dar n-ar fi exclus nici ca o persoană să vă facă complimente. Financiar, staţi foarte bine.

Săgetător

Pe plan profesional, calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună şefilor. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine fără rezerve. În cămin sunt multe de făcut, aşa că e timpul să luaţi în sfârşit taurul de coarne. Persoana iubită vă sprijină în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Capricorn

În această perioadă, doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi relaţia cu colaboratorii ar putea să vă ridice nişte probleme. Sunteţi în faţa unei schimbări de direcţie, dar nu sunteţi foarte sigur încotro trebuie să mergeţi.

Vărsător

V-aţi propus să faceţi ceva folositor pentru casă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. În partea a doua a intervalului s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, trecătoare. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale. Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dv. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi un împrumut după care aţi alergat în ultimele zile.   

Peşti

În familie va fi agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că, pe cât posibil, evitaţi-le!