Horoscop


Berbec

Aveţi parte de satisfacţii la locul de muncă, mai mult ca de obicei. Nu ezitaţi să vă exprimaţi părerea dacă aveţi idei bune, care pot îmbunătăţi rezultatele întregului colectiv; pentru eforturi, veţi fi recompensat de către superiori. Primiţi tot felul de invitaţii şi duceţi o viaţă socială destul de plină. Se poate să faceţi cunoştinţă cu câteva personaje interesante, cel puţin din punct de vedere profesional.

Taur

Chiar dacă vă faceţi amici cu uşurinţă, în final tot vechii prieteni sunt cei care vă ajută atunci când aveţi nevoie. Indiferent că ţineţi legătura cu ei permanent sau nu, de câte ori aţi avut nevoie, aceştia v-au fost alături. Proiectele pe care le-aţi pregătit în detaliu au şanse de reuşită. Este important să aveţi grijă ce responsabilităţi vă asumaţi, pentru că se poate să fiţi suprasolicitat.

Gemeni

Ştiţi să vă adaptaţi diverselor situaţii de la locul de muncă, chiar şi celor neprevăzute. Acest lucru este un atu important în viaţa profesională. Pe de altă parte, responsabilităţile de acasă vi se par cam obositoare şi vă ocupaţi de ele fără tragere de inimă. În relaţia de cuplu, atmosfera este tensionată, mai ales că aveţi grijă să puneţi paie pe foc. Nativii singuri ţin cu dinţii de libertatea lor.

Rac

Vă înţelegeţi de minune cu cei din familie şi aţi putea chiar să puneţi pe roate câteva dintre planurile legate de cămin. Dacă v-aţi gândit la o redecorare, acum este momentul potrivit. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să cheltuiţi o mulţime de bani. Situaţia financiară devine instabilă, în cazul în care veţi acţiona imprudent. Inventivitatea de care daţi dovadă vă ajută mult la serviciu.

Leu

Relaţiile cu cei din jur sunt destul de confuze. În familie, nu mai reuşiţi să vă faceţi înţeles, iar în faţa celorlalţi tindeţi să emiteţi judecăţi de valoare subiective sau să trataţi lucrurile cu superficialitate. Este mai prudent să nu vă exprimaţi părerea faţă de nimeni, cel puţin deocamdată. Pe de altă parte, simţiţi o îmbunătăţire a relaţiei de cuplu în această perioadă.

Fecioară

Încercaţi din răsputeri să vă împărţiţi între viaţa de familie şi responsabilităţile profesionale. Cei dragi consideră că nu petreceţi destul timp cu ei, iar superiorii de la serviciu vă reproşează că nu vă implicaţi suficient. Situaţia însă nu este chiar atât de gravă pe cât pare. Gândiţi-vă la o soluţie, veţi vedea că puteţi rezolva lucrurile. Financiar, lucrurile par să se îndrepte.  

Balanţă

Pentru cei care trăiesc în cuplu, este o perioadă de profundă împlinire. Curiozitatea şi nevoia de noutate vă fac mai deschis faţă de lumea exterioară. Aţi putea cunoaşte alţi oameni şi schimba idei cu aceştia. Trebuie să aveţi grijă să nu-i răniţi pe cei din familie cu nevoia de independenţă şi cu schimbările de atitudine. În plan financiar, lucrurile decurg cum nu se poate mai bine.

Scorpion

Pentru nativii acestei zodii, este deosebit de important să fie prudenţi cu banii. Unii dintre ei s-ar putea să înveţe pe propria piele cât de uşor este să te îndatorezi şi cât de greu să returnezi banii. Este o săptămână bună dacă vor dori să înceapă o nouă activitate extraprofesională. Ar fi bine să nu amestece latura financiară în chestiunile sentimentale, deoarece rezultatul poate fi în dezavantajul lor.

Săgetător

Şansa vă surâde în viaţa profesională, dacă sunteţi dispus să acceptaţi unele schimbări. Gândiţi-vă bine la ceea ce implică asta, deoarece, pe termen lung, acestea se vor dovedi pozitive. Gestionaţi-vă banii cu prudenţă, altfel aţi putea avea surprize neplăcute. Chiar dacă un anumit produs din magazin vă face cu ochiul, nu cedaţi tentaţiei, dacă nu este vorba despre ceva cu adevărat necesar.  

Capricorn

Este momentul oportun pentru realizarea unui proiect la care ţineţi mult. Apucaţi-vă de treabă şi nu ezitaţi să cereţi sprijinul colegilor. Este important să acceptaţi că produsul final va fi mai valoros dacă fiecare contribuie la el. Pentru a vă bucura de bună înţelegere acasă, va fi nevoie să faceţi câteva concesii. Se poate să vi se ceară să vă implicaţi mai mult în activităţile familiei.

Vărsător

Unii nativi sunt înclinaţi către aventuri, indiferent că au sau nu o relaţie stabilă. În cazul în care aceasta există, vor suporta consecinţe serioase din partea partenerului de viaţă. Dificultăţile din familie se rezolvă uşor, atâta vreme cât nu vă enervaţi. Păstraţi-vă mintea limpede şi nu vă consumaţi pentru orice vorbă. Chiar dacă sunteţi o fire practică şi dinamică, vă sfătuim să nu refuzaţi ajutorul care vi se oferă.

Peşti

Puteţi avea succes în activitatea profesională, însă vi se datorează în totalitate. Nu vi se facilitează niciun demers şi va fi nevoie să munciţi pentru a vă face cunoscute calităţile şi a urca în ierarhie. Încearcaţi să vă menţineţi stabilitatea în viaţa de cuplu. La sfârşitul intervalului aţi putea avea parte de o întâlnire extrem de importantă. Sunteţi plin de energie şi ideile dv. sunt apreciate de anturaj.