Horoscop


Berbec

Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar cum şansa este de partea dv., reuşiţi să vă descurcaţi cu bine. Este posibil să apară unele schimbări la nivelul instituţiei la care lucraţi. De asemenea, în cazul în care doriţi să vă schimbaţi serviciul, aţi putea primi o ofertă care să vă tenteze. Totuşi, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre.

Taur

Tot ceea ce ţine de bani vă favorizează din toate punctele de vedere. În cazul în care doriţi să începeţi o colaborare, aveţi toate şansele să primiţi sprijinul partenerului de viaţă. Interesul pentru chestiunile sentimentale va creşte simţitor în această perioadă, când vi se va oferi ocazia să cunoaşteţi o persoană care vă va atrage atenţia. Totuşi, nu este momentul să vă asumaţi riscuri.

Gemeni

Aţi putea face unele mici schimbări în cămin, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Pentru o eventuală schimbare a locului de muncă ar fi bine să mai aşteptaţi. Interesul pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să începeţi o colaborare pe care o aveaţi în plan de ceva timp. Se pare că nu aveţi linişte în viaţa de cuplu.

Rac

Va trebui să munciţi din greu, dar cum rezultatele vă vor satisface, efortul nu vă va obosi. Din punct de vedere financiar, puteţi spera la o reuşită. Sunt posibile probleme de sănătate pe fond nervos, aşa că ar fi bine dacă v-aţi trece în program ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Interesul pentru chestiunile profesionale va fi destul de mare în această perioadă.

Leu

N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii şi să vă faceţi un control de rutină. Veţi avea parte de o săptămână extrem de agitată, cu evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu vă vor privi personal. Iniţiativele din această perioadă se vor bucura de aprecierea şefilor, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate spectaculoase.

Fecioară

Este posibil să aveţi ocazia să obţineţi un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Intuiţia vă ajută să aflaţi adevărul în legătură cu zvonurile lansate de un coleg despre dv.  

Balanţă

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta într-o bună măsură. N-ar fi exclus nici să fiţi obligat să plecaţi la un drum. Sunteţi dornic să vă implicaţi în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Chiar dacă nu duceţi lipsă de energie, nu v-ar strica un moment de respiro.

Scorpion

Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului va fi o plăcere. Din păcate, programul dv. pentru timpul liber nu va fi cel pe care vi-l doriţi. Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. Traversaţi o perioadă în care aveţi toate şansele să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită.

Săgetător

Relaţia cu colegii este bună şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează. Relaţia cu partenerul de viaţă este în continuare tensionată. Ar fi bine să evitaţi surmenajul, deoarece în acest context aţi putea avea o problemă de sănătate. În week-end s-ar putea să trebuiască să rezolvaţi o problemă urgentă.

Capricorn

Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. Drumurile vă vor avantaja, indiferent că este vorba de chestiuni profesionale sau personale. În această perioadă sunteţi mai impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să vă încurce planurile.

Vărsător

Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă va face o bună impresie persoanelor de sex opus. Dacă veţi avea de luat o decizie, cu siguranţă rezultatul vă va satisface.  Veţi avea parte de o perioadă extrem de agitată, cu evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu vă vor privi personal. Iniţiativele dv. se vor bucura de aprecierea celor din jur.

Peşti

Este posibil să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simţiţi în largul dv. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să nu exageraţi. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu şefii. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unui coleg şi, mai ales, să vă ascultaţi intuiţia. Intenţionaţi să vă îmbunătăţiţi imaginea publică şi bine faceţi, căci evenimentele vă vor aduce în centrul atenţiei.