Horoscop


Berbec

Conjunctura astrală vă favorizează, aşa că aţi putea să puneţi în practică proiecte mai deosebite. Sprijinul partenerului de viaţă vă este asigurat pe tot parcursul perioadei. Este posibil să vi se propună să vă implicaţi într-o activitate din care veţi câştiga rapid bani. Cel puţin deocamdată, şansele de reuşită în această direcţie sunt mari, dar ar fi bine să vă gândiţi şi în perspectivă.

Taur

Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. Drumurile vă vor avantaja, indiferent că este vorba de lucru sau de divertisment. În această perioadă, sunteţi mai impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să vă încurce lucrurile.

Gemeni

Vă veţi implica într-o activitate nouă, care vă va obliga la un efort susţinut. Din fericire, starea fizică vă permite să vă puneţi ideile în practică. Veţi primi propuneri de colaborare deosebit de interesante şi ar fi păcat să nu le luaţi în seamă. Partenerul de viaţă vă va oferi sprijinul necondiţionat. Puteţi avea mai multă încredere în sfaturile prietenilor. Activităţile intelectuale vă favorizează.

Rac

Tot ceea ce ţine de carieră vă favorizează din toate punctele de vedere. Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor, când vi se va oferi ocazia să faceţi o investiţie tentantă. Totuşi, nu este momentul să vă asumaţi riscuri. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să vă încurce socotelile. Este posibil să apară unele schimbări la nivelul instituţiei la care lucraţi.

Leu

Este posibil să aveţi ocazia să obţineţi un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, partenerul ar putea avea o realizare.

Fecioară

Încercările de a vă impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relaţia de dragoste. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi nu veţi avea de ce să vă plângeţi. Încercaţi să evitaţi manifestările impulsive; în caz contrar, veţi avea o săptămână obositoare. Un mic câştig suplimentar vă va face să încheiaţi perioada cu zâmbetul pe buze. Urmează o deplasare în interes personal.    

Balanţă

Nevoia de dialog, de comunicare, va fi accentuată în această perioadă, aşa că aţi putea discuta cu partenerul pe marginea proiectelor de viitor. Pregătiţi-vă să fiţi alături de acesta, căci este posibil să se confrunte cu o problemă de sănătate. Încercaţi să fiţi mai atent, mai conciliant! Activitatea intelectuală vă este perturbată de mici probleme în relaţiile de serviciu, la sfârşitul intervalului.

Scorpion

Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă veţi duce. Cineva din anturajul apropiat ar putea da semne că vă simpatizează. O rudă apropiată va face comentarii legate de viaţa sentimentală, ceea ce vă va deranja, dar nu are rost să comentaţi. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul dv. Sunteţi foarte entuziasmat de promisiunile care vi se fac, dar ar fi bine să vă păstraţi realismul.

Săgetător

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta şi pe dv. într-o bună măsură. N-ar fi exclus nici să fie obligat să plece la un drum. Sunteţi dornic să vă implicaţi în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că inima este ceva mai sensibilă în această perioadă, şi nu exageraţi.

Capricorn

Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului va fi o plăcere. Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. Traversaţi o perioadă în care aveţi toate şansele să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită. Relaţia cu cei din jur este bună şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să aveţi iniţiative în chestiuni deosebite.

Vărsător

Situaţia financiară vă cam nemulţumeşte, dar nu este cazul să aveţi o discuţie pe această temă. Chestiunile se vor rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat, aşa că nu are rost să vă complicaţi. Fiţi prudent cu cheltuielile, indiferent ce vă sugerează cunoscuţii. În rest, iniţiativele din această perioadă se vor dovedi de succes, căci perseverenţa de care daţi dovadă este apreciată la toate nivelurile.

Peşti

Atmosfera din familie va fi mai tensionată ca de obicei şi ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive. Relaţia cu prietenii evoluează excelent, mai ales la începutul intervalului, aceştia fiind de partea dv. în tot ce faceţi. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale, care vă vor da posibilitatea de a vă relaxa, dar şi de a găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat.