Horoscop


Berbec

În anturajul apropiat vor fi tot felul de neînţelegeri şi ar fi bine să nu vă implicaţi în niciun fel; nu de alta, dar s-ar putea ca lucrurile să nu iasă chiar aşa cum vă doriţi. Veţi avea parte de tot felul de cheltuieli în compania prietenilor, dar nu are de ce să vă pară rău. Chestiunile financiare se vor dovedi prioritare pentru dv., dar riscul de a avea probleme în această direcţie este mic.   

Taur

Situaţia materială va reprezenta un interes major pentru dv. în această perioadă. La serviciu, orice greşeală ar putea să vă coste mai mult decât vă închipuiţi, aşa că fiţi cu ochi-n patru. Ocaziile de a vă distra în compania prietenilor nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Aveţi un randament foarte bun şi puteţi să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Şi în relaţia de cuplu, totul decurge normal.

Gemeni

Energia mentală este punctul forte pentru această perioadă, aşa că puteţi să vă implicaţi în activităţi intelectuale dintre cele mai diverse. Aţi putea face o investiţie importantă, dar nu este cazul să pierdeţi din vedere niciun detaliu. În week-end veţi avea toate motivele să fiţi mulţumit. Vă puteţi baza pe sprijinul partenerului în tot ce întreprindeţi.

Rac

Starea de agitaţie care vă caracterizează vă determină să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur. În pericol este mai ales relaţia cu partenerul de viaţă, care s-ar putea deteriora serios dacă nu veţi fi mai atent. În plan material veţi avea unele câştiguri, dar acestea nu vă vor rămâne prea mult în buzunar, căci se vor ivi tot felul de necesităţi mai mult sau mai puţin aşteptate.  

Leu

Pe cât posibil, încercaţi să vă implicaţi mai degrabă în activităţi de rutină, cărora vă va fi mai uşor să le faceţi faţă. Deciziile luate în grabă vă vor aduce pagube, nu câştiguri. De asemenea, veţi fi dispus să participaţi la diverse activităţi sociale, care vă vor da ocazia să cunoaşteţi persoane noi şi să vă simţiţi excelent. Situaţia financiară nu vă va crea niciun fel de probleme.  

Fecioară

În această săptămână aţi putea lua decizii în chestiuni mai dificile, dar nu este cazul să vă grăbiţi nici măcar un pic. Din punct de vedere fizic nu aveţi de ce vă plânge, veţi da dovadă de suficientă putere pentru a face faţă tuturor activităţilor pe care le aveţi în plan. La serviciu aţi putea avea o surpriză mai puţin plăcută, dar îi veţi face faţă cu brio. Relaţiile cu partenerul sunt excelente.  

Balanţă

Energia de care dispuneţi, canalizată spre activităţile legate de divertisment, vă va aduce o îmbunătăţire a stării de spirit. În plan sentimental, situaţia evoluează cel puţin mulţumitor; n-ar fi exclus ca, datorită sprijinului partenerului de viaţă, să obţineţi un câştig bănesc. Oricum, problemele financiare cu care v-aţi confruntat până acum şi-ar putea găsi rezolvarea.

Scorpion

Fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care vă urmăreşte fiecare mişcare. În plan profesional există toate condiţiile pentru a avea o realizare. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Oricum, relaţia cu colegii se va îmbunătăţi, ceea ce vă va face mai optimist şi mai încrezător.

Săgetător

Veţi avea de făcut faţă unei activităţi dificile la serviciu, dar inteligenţa vie şi capacitatea de concentrare vă vor permite să vă descurcaţi cu brio. Este posibil ca unul dintre proiectele pe care le aveţi în plan de mai mult timp să se concretizeze într-o reuşită. Noile iniţiative se vor bucura de succes, ceea ce v-ar putea aduce şi unele aprecieri din partea celor din jur.

Capricorn

Veţi avea posibilitatea să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp, putând fi vorba de o colaborare. Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în mai multe activităţi, deoarece este posibil să aveţi parte de tot felul de încurcături. Pe acasă va fi agitaţie, căci veţi avea de făcut faţă unor activităţi cât se poate de diverse. În prima parte a intervalului aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social.

Vărsător

Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece este posibil să aveţi parte de un eveniment neplăcut. În ceea ce priveşte activităţile de divertisment, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiecte pe care le aveaţi în minte de mai mult timp. Dacă aveţi nevoie de o aprobare, aceasta ar putea să apară, ceea ce vă va permite să vă mai relaxaţi.
Peşti

Forţa fizică şi psihică de care daţi dovadă vă vor permite să faceţi faţă tuturor problemelor pe care le veţi avea de înfruntat. Rezolvarea unor situaţii mai delicate vă va preocupa în mod special. E posibil să apară noi posibilităţi de colaborare, acestea putându-vă aduce şi o creştere a veniturilor. Nu este cazul să luaţi decizii înainte de a vă sfătui cu o persoană de încredere.