Horoscop


Berbec

Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă creşteţi confortul în apartament, şansa va fi de partea dv. în această perioadă.    

Taur

În această săptămână se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă convine, nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea dv. în rândul prietenilor va creşte considerabil. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii.   
Gemeni

Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu oarecare întârziere. Posibile propuneri de colaborare, ce se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa destul de mult. Va trebui să discutaţi cu partenerul de viaţă despre modul de utilizare a fondurilor comune.   

Rac

Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de la o veche cunoştinţă. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu colegii vă va ridica ceva probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă. Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii.

Leu

Nemulţumirile dv. sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să vă satisfacă. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Veţi cheltui destul de mulţi bani, dar până la urmă veţi face faţă situaţiei financiare mai delicate.

Fecioară

Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie, dar nu trebuie să renunţaţi cu nici un chip la prudenţă. La serviciu va fi multă forfotă, vor fi multe de făcut şi n-ar fi exclus să vi se repartizeze noi sarcini. Relaţiile cu colegii vor fi bune şi veţi putea miza pe sprijinul lor la nevoie. În familie, atmosfera este destul de plăcută. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu.
Balanţă

Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Este posibil să aveţi şansa unui câştig. Aţi putea chiar semna un contract avantajos sau aţi putea obţine o aprobare. Dacă plecaţi la drum, sunt posibile surprize mai puţin plăcute. Ar fi bine să nu vă forţaţi norocul în plan sentimental.

Scorpion

Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate, şi n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a le pune în practică. La serviciu veţi avea parte de o perioadă agitată, în care va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Nici relaţia cu colegii nu va fi la nivelul aşteptărilor, aşa că nu este cazul să vă bazaţi prea mult pe sprijinul lor.

Săgetător

Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori ca aprecierile să nu se lase prea mult aşteptate. Puteţi spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în colaborări.
Capricorn

O săptămână excelentă din punct de vedere sentimental. Comunicaţi bine cu partenerul, puteţi face planuri de viitor, ceea ce vă va da un sentiment de încredere şi de bună-dispoziţie. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu superiorii ierarhici şi ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. S-ar putea să vi se reproşeze că aţi cheltuit prea mulţi bani în ultimul timp.

Vărsător

Va fi mare agitaţie la serviciu, pe tot parcursul intervalului. Veţi avea de făcut faţă unei mulţimi de lucrări şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Relaţia cu colaboratorii ar putea înregistra unele schimbări. Totuşi, nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. În week-end, un eveniment în familie vă va obliga la cheltuieli suplimentare.

Peşti

Este posibil să aveţi parte de un eveniment care vă va lua prin surprindere şi ar fi bine să nu reacţionaţi înainte ca lucrurile să se limpezească. De asemenea, încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii. La serviciu vor fi multe de făcut. Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă rămână timp şi pentru divertisment.