Horoscop


Berbec

Veţi avea de luat o decizie dificilă şi va trebui să vă gândiţi dacă veţi face ce spun ceilalţi sau ce vreţi dv. Luaţi în considerare şi problemele care ar putea să apară dacă veţi alege calea care vi se pare mai uşoară. Cu cât veţi amâna mai mult să rezolvaţi problema financiară cu care vă confruntaţi, cu atât mai mult se va complica situaţia. Un prieten vă ajută să clarificaţi o neînţelegere cu partenerul.

Taur

Este posibil să începeţi o idilă cu o persoană nepotrivită, pentru că o eventuală relaţie cu aceasta va fi sortită eşecului, fie din cauză că familia nu va fi de acord cu această legătură sentimentală, fie că este o relaţie extraconjugală, în urma căreia va izbucni un conflict. La serviciu, ar fi bine să nu ignoraţi sfaturile colegilor, doar din dorinţa de a vă demonstra superioritatea.

Gemeni

Dacă faceţi mereu acelaşi lucru s-ar putea să vă plictisiţi, iar nivelul dv. de energie va scădea, aşa că ar trebui să vă schimbaţi rutina zilnică. Încercaţi să vă stabiliţi un program variat şi să nu ocoliţi situaţiile cu care nu sunteţi familiarizat, pentru că în acest fel veţi scăpa de monotonie şi starea dv. de spirit va fi mult mai bună. Încercaţi să îi înţelegeţi pe cei din jur, mai ales când vă cer sfaturi!

Rac

Petreceţi clipe minunate alături de persoana iubită, însă acest lucru nu trebuie să vă determine pe amândoi să vă izolaţi complet de prieteni şi să căutaţi să aveţi mereu intimitate. La sfârşitul intervalului vor apărea ceva probleme cu banii, dar nu trebuie să intraţi în panică, fiindcă se va rezolva imediat. Nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor.   

Leu

Ar trebui să ştiţi că nu puteţi atinge niciodată perfecţiunea, aşa că nu are rost să vă pierdeţi timpul străduindu-vă să obţineţi acest lucru. Încercaţi să vă revizuiţi aşteptările şi să vă relaxaţi puţin. Nu vă mai gândiţi atât de mult la toate detaliile, ci priviţi lucrurile dintr-o perspectivă amplă. Acordaţi ceva mai multă atenţie partenerului de viaţă, dar şi celorlalţi membri ai familiei.

Fecioară

Va trebui să munciţi din greu, dar, cum rezultatele vă vor satisface, efortul nu vă va obosi. Din punct de vedere financiar, puteţi spera la o reuşită. Sunt posibile probleme de sănătate pe fond nervos, aşa că ar fi bine dacă v-aţi trece în program ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Interesul pentru chestiunile profesionale va fi destul de mare în această perioadă.

Balanţă

Este posibil să aveţi ocazia să obţineţi un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Un prieten va avea o realizare care vă va bucura mult.

Scorpion

Viaţa dv. de cuplu începe să fie mai dinamică şi vă veţi bucura de mai mult romantism, pentru că partenerul va fi foarte atent şi va dori să vă facă o surpriză. Pasiunea dintre voi se intensifică şi parcă simţiţi că vă îndrăgostiţi a doua oară de persoana iubită. În a doua parte a intervalului, dorinţa dv. de a vă impune punctul de vedere poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu colegii şi chiar cu superiorii.

Săgetător

Ar trebui să încercaţi să finalizaţi treburile care au rămas neterminate sau să daţi un răspuns pe care îl aşteaptă o anumită persoană. Deşi nu vi se par atât de importante, aceste probleme se pot complica pe parcursul săptămânii, dacă nu vă ocupaţi de ele. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie, mai ales în relaţia de cuplu, căci situaţia tinde să se agraveze.

Capricorn

Dacă la începutul intervalului vă veţi confrunta cu unele situaţii neaşteptate, nu ar trebui să vă temeţi, ci să vă păstraţi calmul. Toată lumea va fi dispusă să vă ajute în cazul în care nu vă veţi descurca şi veţi primi încurajări de fiecare dată. Sfătuiţi-vă cu o persoană apropiată, care vă poate învăţa cum să procedaţi. S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vă înţelege greşit.

Vărsător

Romantismul va atinge cote maxime şi veţi fi copleşit de afecţiunea şi atenţia cu care vă va trata partenerul de cuplu. Cu toate acestea, s-ar putea ca dv. să întâmpinaţi unele dificultăţi în exprimarea sentimentelor faţă de persoana iubită. Dacă începeţi o nouă colaborare, puteţi să fiţi optimist: totul se va derula conform planului. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveţi şi unele discuţii legate de bani.

Peşti

În această perioadă ar trebui să încercaţi să fiţi mai chibzuit în ceea ce priveşte aspectul financiar şi să nu cheltuiţi prea mult atunci când ieşiţi cu prietenii în oraş sau când mergeţi la cumpărături. Ar fi bine să economisiţi banii, pentru că, în curând, este posibil să fie nevoie să faceţi o investiţie importantă pentru locuinţă. Este posibil să aveţi probleme la serviciu, dacă nu respectaţi dispoziţiile şefilor.