Horoscop


Berbec

Drumurile cotidiene vor fi încununate de succes, iar o eventuală minivacanţă vă va da ocazia să vă relaxaţi. Comunicarea cu cei din jur evoluează bine şi aţi putea să-i convingeţi pe aceştia să vă susţină. Veţi avea de făcut o mulţime de cheltuieli care vă vor ţine cu sufletul la gură. Nu este exclus nici să aveţi posibilitatea să faceţi unele investiţii, dar, în acest caz, evitaţi riscurile.

Taur

Este posibil ca unul dintre colegi să aibă nevoie de un sprijin substanţial în rezolvarea unei chestiuni cu care se confruntă. Reuşiţi să faceţi o bună impresie unor persoane de sex opus, dar ar trebui să fiţi foarte atent, căci riscaţi să stârniţi gelozia partenerului. Fiţi cât se poate de atent cum vă purtaţi cu el şi mai ales arătaţi-i cât mai multă toleranţă.

Gemeni

Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor face complimente şi propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă. Capacitatea de concentrare se va îmbunătăţi pe măsură ce vă veţi apropia de sfârşitul intervalului. În week-end, întâlniţi o persoană cu care începeţi o colaborare pe termen lung.

Rac

În această perioadă aţi putea să vă ocupaţi ceva mai mult de propria persoană. Pe de altă parte, nevoia de comunicare va fi parcă şi mai mare, iar aprecierile prietenilor nu se vor lăsa prea mult aşteptate. În cămin vor fi multe de făcut, dar nu trebuie să vă grăbiţi nici măcar un pic. Nu este exclus să apară noi sarcini la serviciu, dar veţi avea parte de sprijinul colegilor.

Leu

Din punct de vedere sentimental, conjunctura astrală vă favorizează. Este o bună ocazie de a vă pune în evidenţă farmecul personal şi, eventual, de a face o cucerire. Aveţi suficientă energie să realizaţi ceea ce v-aţi propus, dar nu amânaţi rezolvările, deoarece mai târziu pot apărea blocaje. Reuşitele de la serviciu vă entuziasmează, iar cu sănătatea nu aveţi niciun fel de probleme.

Fecioară

Este o perioadă deosebit de tensionată pentru dv., în care stresul, starea de agitaţie v-ar putea crea tot felul de probleme de sănătate pe fond nervos. Mare atenţie şi la alimentaţie. Pe acasă veţi avea destul de multe de făcut şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Oricum, prietenii vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să vă simţiţi mai în largul dv. în această perioadă atât de agitată.

Balanţă

Ca şi până acum, dispuneţi de multă energie şi putere de muncă, pe care vi le puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Din păcate, este posibil să aveţi o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu partenerul de viaţă. Din cauza problemelor sentimentale, este posibil să fiţi confuz la locul de muncă. Speculaţiile financiare nu sunt indicate, căci vă pot aduce pierderi.

Scorpion

Veţi avea serioase frământări în ceea ce priveşte situaţia dv. financiară. Vă veţi implica în tot felul de activităţi şi, chiar dacă acestea vor fi rentabile, câştigurile vor fi depăşite de cheltuieli. Unul dintre planurile dv. secrete ar putea fi pus în practică în prima parte a intervalului. Cineva din anturajul apropiat v-ar putea face o propunere pentru o activitate interesantă.

Săgetător

Starea dv. psihică nu este dintre cele mai fericite. Nu reuşiţi să vă concentraţi decât cu greutate, ideile vă sunt împrăştiate şi puteţi greşi cu uşurinţă. Din punct de vedere fizic, dispuneţi de suficientă energie pentru a depăşi cu bine eventualele simptome cu care vă veţi confrunta. Sunteţi confuz şi predispus să faceţi greşeli. Vă sfătuim să vă concentraţi asupra problemelor urgente.

Capricorn

Pentru tot ce veţi dori să întreprindeţi va fi nevoie de multă alergătură, ceea ce vă va da peste cap programul stabilit. Mare atenţie, căci sunteţi predispus la gafe şi acest lucru va putea tensiona relaţiile cu cei din jur. La serviciu, relaţia cu şefii se va tensiona la sfârşitul intervalului. Pe plan sentimental, lucrurile merg excelent. Este posibil să faceţi chiar o cucerire.

Vărsător

Situaţia financiară se anunţă destul de bună, în sensul că aţi putea obţine unele câştiguri în urma unor activităţi sociale, dar şi prin intermediul rudelor apropiate. Relaţia cu prietenii va funcţiona excelent şi acest lucru vă va ajuta foarte mult. De altfel, popularitatea dv. va creşte simţitor şi veţi reuşi să vă descurcaţi în noianul de probleme cu care vă confruntaţi.

Peşti

Aţi putea primi unele informaţii care vă vor stârni interesul. Fiţi precaut dacă doriţi să le folosiţi! Din punct de vedere mental, funcţionaţi la capacitate maximă, aşa că puteţi să vă implicaţi în activităţi intelectuale sau puteţi lua decizii în chestiuni mai delicate. În cazul în care doriţi să începeţi o nouă activitate, lucrurile vor evolua într-un mod cel puţin mulţumitor.