Horoscop


Berbec

Aveţi în aceste zile tendinţa de a vă restructura întreaga viaţă. Vi se pare dificil să luaţi decizii clare şi consideraţi că mai puteţi amâna hotărâri importante. Primiţi toate garanţiile care vi se aduc ca pe nişte favoruri şi vi se poate reproşa că sunteţi mult prea modest. Starea de sănătate devine însă instabilă şi sunt posibile accidente casnice minore, aşa că aveţi mare grijă în zilele care vor urma.

Taur

Energia şi originalitatea dv. native se manifestă fără reţineri în aceste zile. Întregul interval se va dovedi benefic, atât pentru poziţia socială, cât şi pentru cea profesională. Munca dv. de până acum este încununată de succes şi curând pot apărea şi recompense importante. Daţi dovadă de calm şi modestie şi nu vă împăunaţi cu reuşitele obţinute, astfel că vă veţi bucura de multă simpatie.

Gemeni

Se vor derula zile pline de resentimente manifestate tocmai faţă de prietenii dv. cei mai apropiaţi. Gelozia vă orbeşte şi vă face să deveniţi nedrept. S-ar putea să simţiţi o nevoie de echilibru la sfârşitul intervalului. Pe plan profesional, perfecţionismul care vă caracterizează vă ajută să vă descurcaţi de minune şi primiţi şi de această dată aprecierile cu care sunteţi obişnuit.

Rac

Vă simţiţi datori să verificaţi toate bunele intenţii ale amicilor dv. Veţi acumula noi cunoştinţe şi vă veţi stabiliza profesional prin noi deprinderi tehnice. Pe plan emoţional, vă implicaţi însă mai puţin, fiind dezamăgit de comportamentul duplicitar al partenerului. Vor apărea aliaţi secreţi sau protectori influenţi, care vor face tot ceea ce le va sta în putinţă pentru a vă susţine.

Leu

Traversaţi o perioadă tensionată mai ales în ceea ce priveşte relaţia de cuplu sau colaborările. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu persoanele cu funcţie, pentru că s-ar putea să aveţi probleme. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează bine; popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioară, dar nu este cazul să faceţi schimbări în acest domeniu.

Fecioară

Capacitatea dv. de concentrare nu este dintre cele mai bune, aşa că fiţi cât se poate de atent la tot ce faceţi, la orice decizie pe care sunteţi pe punctul de a o lua. De asemenea, şi în viaţa sentimentală vor fi anumite tensiuni pe care tot dv. le creaţi. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. O veche cunoştinţă s-ar putea să aibă nevoie de un sfat din partea dv., pe care i-l veţi da cu plăcere.    

Balanţă

Veţi avea unele controverse, dar ele se vor dovedi constructive. Suspiciunile dv. sunt neîntemeiate. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioară, aşa că nu vor lipsi ocaziile de a face o cucerire. Totuşi, nu este cazul să vă încredeţi în orice zâmbet amabil, pentru că aţi putea fi dezamăgit. Nu e exclus să intraţi într-o colaborare din care să obţineţi un câştig imediat.

Scorpion

Este posibil să faceţi unele cheltuieli pentru divertisment, ceea ce ar putea avea efecte pozitive asupra stării dv. de spirit. Aţi putea lua decizii sau v-aţi putea implica într-o activitate intelectuală, căci energia dv. mentală este la limita superioară. În viaţa sentimentală vor apărea unele schimbări; este posibil ca partenerul să aibă unele realizări de care vă veţi bucura amândoi.

Săgetător

În această săptămână vă veţi rezerva o parte din timp pentru propria persoană. Veţi dori să vă reînnoiţi şi garderoba, dacă până la urmă nu cumpăraţi nimic pentru cămin din cauza problemelor financiare din ultimul timp. Acordaţi însă timp şi partenerului de viaţă, deoarece are nevoie de sprijinul dv. Veţi avea inspiraţia de moment de a pune la punct nişte persoane care au cam sărit calul.


Capricorn

În acest interval, viaţa vi se va schimba radical. Sunteţi liniştit, căci lucrurile se vor schimba în bine, dar şi nerăbdător ca aceste schimbări majore să se întâmple cât mai rapid. Dacă vi se cere să rezolvaţi o problemă la serviciu, ar fi mai bine să amânaţi luarea unei decizii. Energia fizică este scăzută, iar suprasolicitarea vă va face să vă simţiţi epuizat mai tot timpul.

Vărsător

Este posibil ca la serviciu să primiţi o recompensă pentru eforturile depuse în ultima perioadă. În ceea ce priveşte viaţa personală, lucrurile o vor lua pe un făgaş normal, iar partenerul de viaţă vă va fi alături în tot ceea ce faceţi. La sfârşitul intervalului veţi avea parte de activităţi solicitante, iar stresul stă la pândă şi vă poate transforma într-o persoană uşor inflexibilă.

Peşti

Sunteţi foarte obosit din punct de vedere psihic şi din această cauză nu veţi face faţă sarcinilor aşa cum v-aţi dori. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată, dar, dacă vă veţi feri din calea lor, nu se va întâmpla nimic neplăcut. Acasă vă concentraţi pe odihnă şi tindeţi să nu acordaţi atenţie partenerului de viaţă. În plan financiar puteţi avea totuşi o realizare.