Horoscop


Berbec

Încercaţi să vă canalizaţi energia cu precădere spre activităţile de la serviciu, altfel veţi rămâne în urmă cu multe. Dacă aveţi de semnat acte, fiţi cu mare băgare de seamă, deoarece nu este sigur că veţi obţine ceea ce vă doriţi. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu colaboratorii! Farmecul dv. face ca popularitatea în rândul persoanelor de sex opus să crească simţitor.

Taur

Vă veţi implica într-o activitate nouă, care vă va obliga la un efort susţinut. Din fericire, starea fizică vă permite să vă puneţi ideile în practică. Veţi primi propuneri de colaborare interesante şi ar fi păcat să nu le luaţi în seamă. Partenerul vă va oferi sprijinul necondiţionat. Puteţi avea mai multă încredere în sfatul prietenilor, mai ales în ceea ce priveşte chestiunile profesionale.  

Gemeni

Riscurile nu vă avantajează câtuşi de puţin în această perioadă. Situaţia financiară vă stresează, dar cel puţin deocamdată nu aveţi ce face în această direcţie. Neînţelegerile cu şefii pot exploda în orice moment, aşa că ar trebui să vă manifestaţi cu mai multă indulgenţă. Controlaţi-vă impulsurile şi evitaţi orice conflicte sau confruntări, pentru că s-ar putea să regretaţi mai târziu.

Rac

Veţi avea multe de făcut, mai ales că unele lucrări la care aveţi restanţe vor deveni urgente. Superiorii ierarhici vor aprecia conştiinciozitatea de care daţi dovadă, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca aceştia să vă sprijine într-o prea mare măsură. N-ar strica să încercaţi să ieşiţi puţin din tipare, chiar dacă preferaţi căile bătătorite. În plan sentimental, totul merge perfect.

Leu

Situaţia financiară vă cam nemulţumeşte, dar nu este cazul să aveţi o discuţie pe această temă, deoarece se va rezolva într-un viitor nu foarte îndepărtat. Fiţi prudent cu colaborările, indiferent ce vă sugerează alţii. În rest, iniţiativele din această perioadă se vor dovedi de succes, căci perseverenţa de care daţi dovadă este apreciată la toate nivelurile.

Fecioară

La serviciu, relaţia cu colegii este bună, aşa că puteţi miza pe sprijinul acestora. Dacă aveţi în vedere iniţierea unui proiect nou, şansa este de partea dv. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale. Partenerul de viaţă va avea o realizare care vă va avantaja pe amândoi. O nemulţumire mai veche va reveni în atenţia dv.

Balanţă

Sunteţi mai conştiincios decât în mod obişnuit şi acest lucru va fi observat. Veţi munci mult atât la serviciu, cât şi acasă. Şefii vă vor aprecia eforturile, iar sprijinul colegilor vă va fi de un real folos. Trataţi cu atenţie orice detaliu, căci ceea ce faceţi acum va avea efecte excelente în viitor. În viaţa de cuplu, dacă nu daţi dovadă de prea mult tact, veţi avea de suferit în viitor.

Scorpion

Dacă lucraţi în condiţii de stres, va trebui să fiţi mai atent decât de obicei, căci puteţi avea parte de surprize. O persoană mai puţin cunoscută încearcă să ţeasă tot felul de intrigi în jurul dv. Din fericire, şansa este de partea dv. şi nimic din tot ce va face nu vă va putea atinge. În plan financiar, lucrurile stau cum nu se poate mai bine, iar sentimental, la fel.

Săgetător

Energia mentală este maximă, ceea ce vă va ajuta în rezolvarea eficientă a lucrărilor pe care le aveţi de finalizat. La serviciu vor fi foarte multe de făcut, aşa că este posibil să rămâneţi peste program. O cunoştinţă vă va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Dacă vi se va da ocazia să vă implicaţi într-o aventură sentimentală, fiţi precaut! Cineva este cu ochii pe dv.

Capricorn

Conjunctura astrală din această perioadă vă conferă energie şi iniţiativă. Sunteţi dornic să vă puneţi în practică proiectele, dar n-ar fi rău să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. La serviciu este posibil să apară unele schimbări organizatorice, care la început vă vor crea disconfort. Spre sfârşitul intervalului, lucrurile se vor aşeza în favoarea dv.

Vărsător

Veţi avea un sentiment de frustrare, căci eforturile dv. nu se vor concretiza atât de repede pe cât v-aţi aştepta. Cineva din familie vă va susţine, cu condiţia să faceţi tot ce vi se spune. La serviciu veţi primi o aprobare la o solicitare mai veche. Fiţi însă atent, deoarece este posibil să fiţi victima unui coleg care vă invidiază. În familie se iscă tot felul de discuţii legate de bani.

Peşti

Va fi mare agitaţie la serviciu, dar, cum aveţi multă putere de muncă, veţi reuşi să faceţi faţă provocărilor. Veţi avea de efectuat unele activităţi dificile şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Relaţia cu colaboratorii va fi tensionată, aşa că încercaţi să faceţi totul de unul singur. Nici partenerul nu se va arăta prea dornic să vă susţină iniţiativele. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!