Horoscop


Berbec

Împreună cu familia, aţi putea pune la cale o activitate care să aducă unele modificări în cămin. Nu este cazul să fiţi stresat; lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. De energie nu duceţi lipsă, aşa că nu este o problemă dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită la serviciu. Relaţia cu colegii este suficient de bună, încât să puteţi miza pe sprijinul acestora.

Taur

Aţi muncit suficient, dar tot nu se poate spune că aţi rezolvat ceea ce v-aţi propus. Dialogul în contradictoriu cu partenerul vă va obosi şi ar fi bine să faceţi un efort şi să mai lăsaţi câte ceva de la dv. Aţi putea să vă preocupaţi mai mult de propria persoană. Banii nu vă lipsesc, aşa încât aţi putea să vă satisfaceţi un moft. Dacă vă confruntaţi cu o problemă la serviciu, veţi găsi o soluţie bună.

Gemeni

Chiar dacă nu v-aţi programat un drum, veţi fi nevoit să îl faceţi. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde, cu condiţia să daţi dovadă de calm şi răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat; încercaţi să mai trageţi de timp. Aveţi şanse mari să încheiaţi săptămâna cu o reuşită.

Rac

Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari; veţi fi mai entuziast decât v-au văzut vreodată cei ce vă cunosc. Ieşirea în natură cu prietenii ar putea fi un prilej suplimentar de a vă destinde. Cineva vă va face o promisiune, dar ar fi bine să nu credeţi chiar tot ce vi se spune. La locul de muncă sunt posibile mici schimbări, care însă nu vă vor afecta pe dv.

Leu

Situaţia financiară nu vă ridică probleme, aşa că puteţi face liniştit cumpărăturile pe care le aveţi în plan. În cazul în care doriţi să luaţi o decizie privitoare la cămin, va fi bine ca mai întâi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, deoarece există riscul de a genera discuţii, fără niciun rezultat. Sunteţi mai generos decât de obicei, mai spontan.

Fecioară

Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos, cu condiţia să vă stăpâniţi impulsivitatea. Dacă aşteptaţi o veste sau un răspuns, acestea vor veni mai târziu, dar vă vor satisface. Vi se va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Aţi putea avea mai multă încredere în cei din jur, chiar dacă nu vă susţin punctele de vedere. În plan mental, funcţionaţi la limita superioară.

Balanţă

Energia este la limita inferioară, aşa că nu vă apucaţi de nimic din ceea ce v-ar putea suprasolicita. Adoptaţi politica paşilor mărunţi şi veţi avea mai multe satisfacţii. Aţi putea primi un ajutor substanţial de la colegi. Nu insistaţi asupra detaliilor, deoarece riscaţi să pierdeţi din vedere esenţialul. O cunoştinţă mai veche vă va da un semn de viaţă, ceea ce va fi o surpriză pentru dv.

Scorpion

Prietenii vă vor face o invitaţie care vă tentează, dar vă gândiţi că s-ar putea să nu mai finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Profitaţi de ocazie, pentru a face cunoştinţă cu alte persoane, cu care aţi putea avea o discuţie interesantă. În anturajul apropiat vor exista unele animozităţi, dar nu este cazul să interveniţi, căci nu veţi reuşi decât să încingeţi spiritele.

Săgetător

Aveţi spor în ceea ce priveşte operaţiunile casnice, aşa că vă va mai rămâne timp şi pentru relaxare. Prezenţa dv. fermecătoare nu va trece neobservată. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea parte de un dialog pe ton mai înalt cu superiorii ierarhici. La serviciu, cineva încearcă să vă pună beţe-n roate. Vă bucuraţi de un statut de invidiat în societate.

Capricorn

S-ar putea să aveţi idei noi, pe care să le prezentaţi şi altora. Trăiţi o emoţie puternică, şi aceasta v-ar putea ajuta să realizaţi ceva mai deosebit, să daţi dovadă de un plus de creativitate. La serviciu nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vizeze o realizare imediată. Aveţi o mulţime de sarcini de îndeplinit, însă atmosfera de acasă nu este cea mai potrivită pentru realizarea lor.

Vărsător

Veţi avea o săptămână plină, în care nu veţi avea timp să vă plictisiţi. Energia vă susţine în tot ce faceţi, dar şi prietenii vor fi de partea dv. măcar cu vorba, dacă nu cu fapta. Relaţiile cu colaboratorii vă vor aduce satisfacţiile scontate, indiferent că este vorba de comunicare sau bani. La serviciu veţi avea parte de multe frecuşuri. Petreceţi-vă puţin timp în aer liber sau cu partenerul.

Peşti

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi indicat să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, dacă vă face plăcere. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.