Horoscop


Berbec

Veţi fi mai cufundat în propriile probleme decât de obicei, dar, cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dv. sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La locul de muncă veţi putea finaliza un proiect complicat, la care veţi colabora cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu şi totul va fi bine.

Taur

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte serviciul, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei sarcini mai deosebite. N-ar fi exclus să intraţi într-o combinaţie din care să câştigaţi bani frumoşi. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte.

Gemeni

Vă frământă câteva evenimente care aparţin de fapt trecutului; sunteţi marcat de faptul că nu aţi putut acţiona aşa cum v-aţi propus, într-o problemă pe care o consideraţi importantă. Această stare nu va dura însă mult timp, deoarece veţi primi informaţii surprinzătoare, care vă vor direcţiona gândurile spre viitor. Din punct de vedere al sănătăţii, vă menţineţi într-o formă bună.

Rac

Aţi dori să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Un proiect mai vechi ar putea căpăta contururi reale, ceea ce v-ar determina să vă faceţi planuri pentru viitorul apropiat. Aveţi în faţă o perioadă bună, în care lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Ar fi însă bine să nu exageraţi, aşa că faceţi numai strictul necesar!

Leu

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o rudă apropiată vă va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi diverse. Posibilităţile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi.

Fecioară

Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aveţi de făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. De asemenea, ar fi de dorit să vă ocupaţi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă.

Balanţă

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales la începutul săptămânii viitoare.

Scorpion

Aveţi o părere excelentă despre propria persoană, ceea ce vă ajută să vă prezentaţi în orice împrejurare într-o lumină favorabilă, care va atrage la rândul ei admiraţia celor din jur şi aprecieri sincere pentru valoarea pe care o reprezentaţi. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă.

Săgetator

Dacă veţi reuşi să vă purtaţi cu prudenţă şi să vă cenzuraţi pornirile impulsive, aţi putea realiza ceva deosebit la locul de muncă. Dorinţa de afirmare este foarte mare, dar şi graba în care vreţi să finalizaţi totul v-ar putea determina să faceţi gafe. La sfârşitul intervalul veţi primi o veste importantă, dar înainte de a reacţiona aşteptaţi să vi se confirme ipotezele.

Capricorn

Vorbiţi prea mult, şi asta nu face o impresie tocmai bună, mai ales că şansa vă poate ajuta, deoarece e momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă până acum. În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care îi va irita pe toţi, iar pe dv. în mod special. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur.

Vărsător

Veţi avea parte de multă alergătură, pentru a rezolva nişte chestiuni mărunte. Ideea nu vă surâde, dar nu aveţi ce face. Prietenii cărora vă veţi plânge vă vor da sfaturi inspirate. Nu este exclus să vi se facă propuneri pentru o colaborare şi, chiar dacă vă tentează, nu luaţi decizii în grabă. Partenerul vă va aduce la cunoştinţă o informaţie utilă pentru viitor.

Peşti

Comunicarea cu cei din jur vă poate aduce unele avantaje, cu condiţia să fiţi atent la ceea ce spuneţi. Relaţia cu partenerul de viaţă revine în atenţia dv.; n-ar fi rău să daţi dovadă de mai multă înţelegere faţă de nevoile acestuia. Sănătatea nu este punctul dv. forte, aşa că ar fi bine dacă aţi lăsa-o mai moale cu munca şi v-aţi păstra ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.