Horoscop


Berbec

Orice greşeală pe care o veţi face în această perioadă vă va costa în viitorul apropiat. În cazul în care sunteţi căsătorit, partenerul ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura împreună. Dacă vi se va propune o ieşire undeva, nu aveţi niciun motiv să o refuzaţi. Este posibil să primiţi o ofertă interesantă pentru o colaborare, dar nu este cazul să daţi un răspuns imediat.

Taur

Se pare că există cineva care nu vă doreşte binele. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi al căror rezultat nu-l puteţi controla. Există oportunităţi pentru a face schimbări favorabile în ceea ce priveşte serviciul. Totuşi, nu este o perioadă bună pentru a lua decizii importante. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil în această perioadă.

Gemeni

Sunteţi irascibil şi din acest motiv aţi putea greşi cu uşurinţă în deciziile legate de activităţile în care sunteţi angrenat. Atenţie, impulsivitatea vă poate determina să faceţi gesturi pe care ulterior le veţi regreta. Vă veţi bucura de simpatia persoanelor de sex opus cu care veţi intra în contact. Complimentele vă vor face mare plăcere, căci vă vor reechilibra starea afectivă.

Rac

Veţi avea mult de muncit, dar, cum lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi, efortul nu vă va obosi. N-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program la locul de muncă, ceea ce vă va încurca într-o oarecare măsură planurile pentru timpul liber. Starea dv. generală este bună şi vă permite să faceţi faţă unor activităţi diverse, atât în ceea ce priveşte serviciul, cât şi treburile gospodăreşti.

Leu

Vă preocupă bunăstarea familiei şi faceţi tot posibilul pentru ca lucrurile să se îndrepte în direcţia dorită. Financiar, dacă sunteţi prudent, nu aveţi de ce să vă faceţi griji. În dragoste vă folosiţi cu succes de puterea de seducţie şi trăiţi momente deosebite alături de persoana iubită. Sunteţi  indispus din cauza problemelor de la serviciu, care vă fac să vă schimbaţi comportamentul.

Fecioară

Sunteţi eficient la locul de muncă şi colaboraţi bine cu cei din jur. Pe plan sentimental, există unele nemulţumiri ale partenerului, de care va trebui să ţineţi cont. Modestia, prudenţa şi diplomaţia sunt atuuri pe care le puteţi folosi. Vă bucuraţi să constataţi că situaţia financiară se îmbunătăţeşte. Pentru acest confort trebuie să plătiţi un preţ, şi vă rămâne puţin timp liber pentru cei dragi.

Balanţă

Reacţionaţi instinctiv sau sub imperiul sentimentelor. Este bine totuşi să nu renunţaţi la principii şi să vă păstraţi capul pe umeri. La serviciu aveţi o mulţime de proiecte de care să vă ocupaţi, poate chiar mai multe decât v-aţi dori. Trebuie să vă faceţi o bună planificare, altfel situaţia se va înrăutăţi. În plan financiar, sunteţi foarte priceput, reuşiţi să faceţi bani şi din piatră seacă.

Scorpion

Încercaţi să faceţi tot posibilul ca să evitaţi conflictele cu persoanele apropiate. Dacă sunteţi dispus să comunicaţi, lucrurile se vor rezolva. Pentru a vă bucura de linişte în relaţia de cuplu, trebuie să vedeţi şi lucrurile pozitive ale relaţiei. Prea multă critică vă îndepărtează de partener. Reuşiţi să vă concentraţi la ce aveţi de făcut, şi asta îi va ajuta pe colegi să depăşească un moment dificil.

Săgetator

În această perioadă veţi avea de lucru cu persoane pe care nu le-aţi văzut de mult timp. Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar dispuneţi de energia necesară. Persoanele care au autoritate asupra dv. vor avea păreri diferite. Nu uitaţi că în urma experienţelor anterioare aţi învăţat să respectaţi aceste diferenţe de opinii.

Capricorn

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea dv. psihică este excelentă şi asta vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Vărsător

Situaţia dv. financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în aceste zile. O sumă de bani pe care o aşteptaţi de mai mult timp ar putea să vă parvină, în mod oarecum neaşteptat. Ocaziile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Veţi primi invitaţii de tot felul şi, oriunde vă veţi duce, veţi face o impresie excelentă persoanelor de sex opus.

Peşti

Pe acasă va fi agitaţie, vă veţi implica în activităţi dintre cele mai diverse, care vă vor stoarce de energie. La locul de muncă aţi putea demara o nouă activitate, care vă va obliga la un efort suplimentar, dar, cum colegii vă vor sprijini, vă veţi descurca fără probleme. E posibil chiar ca un membru al familiei să vă dea o mână de ajutor în rezolvarea chestiunilor legate de serviciu.