Horoscop


Berbec

Vă petreceţi mult timp dus pe gânduri, dat fiind că unele vise au rămas irealizabile. Sunteţi hotărât să vă stabiliţi noi obiective pe viitor, pentru îndeplinirea cărora veţi face eforturi majore. Sunteţi dornic să vă faceţi partenerul să se simtă bine în week-end şi consumaţi destulă energie în acest sens. Capacitatea de a comunica în mod armonios cu cei din jur vă va ajuta, în special la locul de muncă.

Taur

Relaţiile cu cei din jur vor fi prioritare, şi asta întrucât sunteţi plin de energie şi dornic de comunicare. Activităţile în aer liber vor avea o însemnătate anume, pentru că  vor contribui considerabil la îmbunătăţirea stării de spirit. Veţi suferi unele modificări de comportament, care vor fi apreciate îndeosebi de cei apropiaţi. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi noi şi dedicaţi-vă sarcinilor de serviciu.

Gemeni

În plan profesional, lucrurile par a fi destul de clare. Vă veţi confrunta cu o problemă minoră, care vă va determina să descoperiţi noi metode de a vă îmbunătăţi situaţia la locul de muncă. În week-end, vă veţi surprinde partenerul cu atitudinea dv. romantică. Evitaţi timiditatea. În cazul în care doriţi să începeţi o activitate extraprofesională, nu ar strica să cereţi unele garanţii.

Rac

Atitudinea pozitivă vă va ajuta să vă menţineţi echilibrul atunci când lucrurile devin tensionate din cauza unui membru al familiei. Veţi face o investiţie minoră, care vă va schimba însă uşor perspectivele pe viitor. Evitaţi pe cât posibil orice asociaţii sau parteneriate, în special cu cei apropiaţi. Sunteţi în măsură să faceţi unele schimbări benefice, în special în plan sentimental.

Leu

Veţi fi destul de tensionat, ceea ce va influenţa negativ relaţiile cu cei din jur. Veţi găsi binevoitori care să vă susţină, dar cel mai bine ar fi să nu luaţi decizii în chestiunile importante şi să vă manifestaţi cu prudenţă. În prima jumătate a intervalului, este posibil să aveţi o mică pierdere financiară. Cel mai indicat ar fi ca în chestiunile legate de bani să nu luaţi decizii de unul singur.

Fecioară

O mulţime de evenimente vă vor perturba, ceea ce vă va crea o stare de iritare, de nemulţumire, de insecuritate, precum şi dorinţa de a face unele schimbări majore în viaţa dv. Pe cât posibil, nu vă grăbiţi să luaţi decizii, căci n-ar fi exclus să le regretaţi mai târziu. Pe tot parcursul intervalului, prudenţa trebuie pusă pe primul plan, deoarece vă pândesc pericole de tot felul.

Balanţă

Unele încurcături financiare vă vor irita la începutul intervalului. Nu trebuie să vă grăbiţi, căci riscaţi să faceţi mai mult rău decât bine. Evitaţi să semnaţi documente oficiale sau să luaţi decizii la locul de muncă. După câteva zile, lucrurile se vor limpezi, spre mulţumirea dv., dar şi a celor apropiaţi. Dorinţa de o mai mare independenţă ar putea să genereze discuţii în familie.

Scorpion

În plan sentimental, vă aşteaptă o frumoasă perioadă de armonizare a relaţiilor cu persoana iubită. Simpatic şi entuziast, veţi reuşi să faceţi o bună impresie celor din jur, şi mai ales persoanelor de sex opus. Veţi avea de făcut câteva schimbări pentru care veţi consuma multă energie. Încercaţi să vă planificaţi activităţile gospodăreşti, mai ales la început de săptămână.

Săgetator

Primiţi un sfat care se va dovedi salvator, la momentul cel mai potrivit pentru a lua o decizie sau pentru a aduce la normal o stare de lucruri un pic dezechilibrată. Aţi găsit persoana potrivită care poate interveni în treburile dv. şi, de acum încolo, o veţi trata cu mai multă atenţie. Banii nu vă lipsesc în această perioadă, aşa încât puteţi să vă satisfaceţi orice moft.

Capricorn

La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţiile cu colegii, mai ales din cauza invidiei că şefii vă apreciază munca. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma dv. cea mai bună, acordaţi ceva mai mult timp mişcării. Nu vorbiţi oricui despre planurile dv., pentru că nu toţi cei care vă înconjoară sunt demni de încredere.

Vărsător

Aţi aşteptat mult un răspuns care tot întârzia să apară, încât aproape că aţi renunţat la orice speranţă că se mai poate întâmpla ceva bun. Răbdarea dv. va fi răsplătită, pentru că în final primiţi vestea mult-dorită, aşa că totul revine la normal. La serviciu veţi avea o mică realizare, fiind posibil să faceţi o bună impresie şefilor, care vă va oferi sprijinul de care aveţi nevoie în carieră.

Peşti

Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care vă veţi confrunta acasă nu vă vor permite să daţi randament la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atât cât veţi avea nevoie, dacă le solicitaţi ajutorul. Din punct de vedere financiar, însă, totul este în regulă.