Horoscop


Berbec

Sunteţi animat de trăiri intense, care v-ar putea aduce bucurii pe plan sentimental. Acordaţi o mare importanţă aparenţelor în societate, prestigiului, semnelor exterioare ale bunăstării. Vă descurcaţi bine în mediul social în care vă învârtiţi. Dacă vi se ivesc oportunităţi de a duce o activitate profesională paralelă cu ocupaţia dv. actuală, ar fi bine să profitaţi de această şansă.

Taur

Cereţi ca membrii familiei să vă ajute în treburile zilnice, însă este posibil să-i fi descurajat, criticându-i. Încercaţi să le acordaţi mai multă încredere. Vorbiţi cu multă lume, mergeţi la întâlniri, bateţi la uşile potrivite şi primiţi ceea ce vreţi. Dacă partenerul vă cheamă să discutaţi, se prea poate să aibă nevoie să-l ascultaţi, pentru că sprijinul moral şi simpla dv. prezenţă îi fac bine.

Gemeni

Este o săptămână favorabilă pentru cariera dv. profesională. În plan financiar, situaţia nu este tocmai roz, de aceea, chiar dacă acum dispuneţi de suficiente resurse băneşti, cel mai bine este să reduceţi puţin cheltuielile. Dacă aţi avut mici neînţelegeri cu partenerul, ele se clarifică în această perioadă. Dacă duceţi o viaţă sedentară, trebuie neapărat să începeţi să faceţi mişcare.

Rac

Vă bucuraţi de un climat plin de înţelegere şi bunăvoinţă şi aveţi ocazia să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu prietenii, să vă expuneţi ideile şi să vă valorificaţi punctele de vedere. Faceţi ordine în bugetul familiei şi evitaţi cheltuielile mari. Încercaţi să găsiţi o modalitate prin care să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită. Imaginaţia este la cote maxime în week-end.

Leu

Profitaţi de această perioadă pentru a vă face un plan de economii, pentru că astfel veţi renunţa mai uşor la cheltuielile inutile. Nu aveţi foarte mult timp pentru a vă ocupa de viaţa de familie. Aveţi tendinţa să reacţionaţi imediat la orice atacuri, dar nu ar fi rău să fiţi mai tolerant cu persoanele din jur. Dacă veţi fi deschis la dialog, veţi putea afla lucruri utile şi chiar puteţi primi un ajutor important.

Fecioară

În această perioadă, aveţi nevoie să vă ocupaţi mai mult de problemele de la serviciu. Folosiţi-vă de hobby-urile pe care le aveţi, de ideile interesante care vă vin. Acordaţi-vă şansa de a avea parte de experienţe utile şi plăcute, într-o companie deosebită. Deşi uneori vă simţiţi mai bine singur, nu dispuneţi de suficient timp pentru a vă ocupa numai şi numai de dv.

Balanţă

Vă pierdeţi diplomaţia şi riscaţi confruntări inutile cu prietenii şi cu cei din jur. Chiar dacă simţiţi nevoia să clarificaţi lucrurile, unele adevăruri nu trebuie exprimate într-un mod brutal, deoarece, în loc să faceţi un bine, îi îndepărtaţi pe cei care vă sunt aproape. Acasă, în schimb, comunicaţi bine cu cei dragi şi vă bucuraţi de încredere. Oboseala resimţită are mai degrabă cauze psihice, decât fizice.

Scorpion

În cazul în care luaţi parte la unele discuţii cu prietenii şi punctele de vedere sunt diferite, va trebui să exprimaţi cu multă grijă ceea ce gândiţi. În acest fel, veţi reuşi să clarificaţi şi unele neînţelegeri mai vechi. În plan sentimental, vă preocupă în primul rând efectele pe care le aveţi asupra persoanelor de sex opus, fiind perfect conştient de puterea dv. de seducţie.

Săgetător

Acceptaţi dialogul în familie, fapt ce favorizează apropierea de cei dragi. Aveţi o mare putere de convingere şi veţi profita din plin de această calitate. Vă bucuraţi de momente de linişte alături de persoana iubită, dar asta nu înseamnă că nu mai trebuie să faceţi niciun efort. Pentru ca relaţia să meargă, ar fi bine să fiţi mereu dispus să ţineţi cont de nevoile partenerului de viaţă.

Capricorn

Vă place să primiţi prieteni şi să fiţi înconjurat de cei dragi. Este bine însă să vă selectaţi atent anturajul, căci unii ar vrea să profite de ospitalitatea şi generozitatea dv. Învăţaţi să vă relaxaţi şi să râdeţi mai des – autocenzura nu vă ajută deloc să învingeţi stările de tristeţe. În familie vă supără unele probleme, dar, dacă vă păstraţi calmul, veţi vedea că puteţi găsi cu uşurinţă soluţii.

Vărsător

Dacă vreţi să finalizaţi un proiect mai vechi, gândiţi-vă la un posibil împrumut. Acasă aveţi parte de dispute cu partenerul de viaţă, indiferent de subiect, iar dacă nu veţi lua măsuri, situaţia se va agrava. Aveţi poftă de lucruri noi în viaţa dv. În plan financiar, lucrurile merg chiar foarte bine; ştiţi cum să vă jucaţi cărţile astfel încât să vă măriţi contul bancar.

Peşti

Dacă vă certaţi cu un coleg, nu faceţi o dramă din asta şi fiţi deschis la dialog, iar efortul vă va fi răsplătit. Unele decizii luate în casă nu sunt împărtăşite de partener, mai ales în privinţa banilor, astfel că va fi nevoie de o discuţie constructivă. În activitatea profesională, puneţi accentul pe performanţă şi vă propuneţi să vă atingeţi obiectivele, astfel încât nici un efort nu vi se pare prea mare.