Horoscop


Berbec 

În această săptămână este posibil să aveţi şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi, dar şi să petreceţi clipe plăcute în compania partenerului de viaţă.

Taur 

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o partenerul vă va anunţa o mică realizare. Puterea de muncă este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi.

Gemeni 

Şansele de a rezolva o chestiune cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei de la serviciu, şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această perioadă ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. Totuşi, nu vă asumaţi riscuri inutile în acest domeniu.

Rac 

Capacitatea fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil, căci veţi primi sprijinul acestora. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Unele întâlniri vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian.

Leu 

Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aveţi de făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. De asemenea, ar fi de dorit să vă ocupaţi ceva mai mult de relaţia dv. sentimentală.
Fecioară 

Popularitatea dv. este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. La locul de muncă nu este cazul să vă implicaţi în activităţi deosebite, căci vă concentraţi destul de greu şi aţi putea face greşeli.

Balanţă 

Realizaţi unele proiecte interesante în compania prietenilor. O chestiune legată de o problemă financiară provoacă discuţii în familie. Situaţia necesită o soluţionare rapidă, altfel lucrurile pot să se agraveze. Vă daţi seama că cineva din trecutul amoros încă este profund ataşat de dv. Dacă însă nu aveţi nicio intenţie serioasă, este mai bine să păstraţi distanţa şi să nu răscoliţi răni vechi.

Scorpion 

Nu lăsaţi micile probleme ale vieţii cotidiene să vă agaseze şi evitaţi discuţiile care vă enervează. Organizaţi-vă lucrurile acasă şi supravegheaţi activităţile celor din jur. Gustul independenţei nu reuşeşte decât cu greu să vă confere un oarecare echilibru în viaţa afectivă, din cauza activităţilor dv. numeroase. Este nevoie să vă îndepliniţi responsabilităţile în toate zonele în care activaţi.

Săgetator 

În această săptămână acordaţi prioritate vieţii sentimentale şi sunteţi gata să faceţi orice efort pentru stabilitatea relaţiei. Sunteţi mai tandru, mai afectuos, şi reuşiţi să atrageţi atenţia partenerului. Rezultatele sunt cele sperate. Relaţiile cu colegii sunt tensionate şi vă va fi greu să faceţi faţă discuţiilor şi tensiunilor de la locul de muncă. În schimb, vă merge minunat pe plan afectiv şi financiar.

Capricorn 

În această perioadă sunteţi bine-dispus şi deschis cu cei din jur. Este indicat să nu acordaţi încredere chiar oricui, altfel riscaţi să fiţi dezamăgit şi singura reacţie va fi să vă închideţi în dv. înşivă. Persoanele apropiate au nevoie de prezenţa dv., însă nu dispuneţi de suficient timp pentru a vă ocupa de ele. Dacă sunteţi foarte obosit, rezervaţi-vă mai multe ore pentru odihnă şi evitaţi excesele culinare.

 Vărsător 

Dacă trebuie să luaţi unele decizii, abţineţi-vă de la reacţii exagerate, care vă pot face rău. Luaţi hotărârea în cauză după ce v-aţi gândit bine şi fiţi obiectiv în faţa evenimentelor. Apreciaţi mai mult ca oricând locul de muncă. Încercaţi să organizaţi un week-end deosebit, şi veţi vedea că partenerul va fi încântat de iniţiativa dv. şi veţi reuşi astfel să schimbaţi rutina zilnică cu un moment frumos.

Peşti 

La locul de muncă vă confruntaţi cu situaţii delicate, pe care veţi reuşi să le depăşiţi dacă aveţi răbdare şi dacă sunteţi o persoană hotărâtă. Mare atenţie la bani în această perioadă! Manierele elegante şi pline de curtoazie ale unei persoane din anturaj nu vă lasă indiferent şi începeţi să vă imaginaţi tot felul de scenarii seducătoare. Coborâţi cu picioarele pe pământ, dacă nu vreţi să aveţi probleme în relaţia de cuplu.