Horoscop


Berbec

Este o săptămână în care aveţi parte de senzaţii intense în plan sentimental. Vă priviţi partenerul într-un mod idealist şi sunteţi gata să faceţi orice pentru a-l mulţumi. Dacă ştiţi să fiţi prudent, aveţi posibilitatea să câştigaţi unele sume importante. Dacă trebuie să luaţi decizii în plan profesional, consultaţi-vă cu cineva de încredere. Asistaţi la un eveniment minor, care vă schimbă, totuşi, planurile.

Taur

Vă bucuraţi de încredere şi respect reciproc în viaţa de cuplu. Dacă trebuie să luaţi o decizie în privinţa unor cheltuieli mai mari în viitorul apropiat, gândiţi-vă foarte bine, pentru că s-ar putea ca familia să aibă obiecţii. Se poate să faceţi progrese considerabile la locul de muncă, însă, în acelaşi timp, trebuie să ştiţi că orice gest de agresivitate vă dăunează mult.

Gemeni

În familie, atmosfera este destul de tensionată, mai ales din cauza banilor. Chiar dacă au loc multe schimbări la locul de muncă, bunăvoinţa şi tactul vă vor ajuta să vă acomodaţi cu noua situaţie. Timpul liber vi-l petreceţi în compania prietenilor. Chiar dacă vă distraţi, nu veţi uita de responsabilităţile pe care le aveţi, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Rac

În această perioadă, partenerul se bucură să vă vadă atât de generos şi afectuos. Sunteţi mai binevoitor ca de obicei, mai tolerant, şi puteţi, totodată, să jucaţi un rol de mediator. În plan profesional, rivalii dv. ar trebui să-şi facă griji, deoarece ambiţia şi munca susţinută vă pot aduce victoria mult visată. Nici pe plan financiar nu sunt probleme.

Leu

Chiar dacă nu vă prea surâde să participaţi la tot felul de reuniuni mondene, ar trebui să vă faceţi totuşi timp pentru aşa ceva. Există posibilitatea să întâlniţi persoane influente, care vă pot ajuta în viitor. Schimbările care au loc în viaţa profesională nu vă sperie. Reuşiţi să rămâneţi sigur pe dv. şi chiar să sesizaţi acele avantaje pe care vi le aduc noile evenimente.

Fecioară

Simţiţi nevoia să ieşiţi în lume şi să cunoaşteţi oameni noi. Se poate chiar să vă întâlniţi cu câţiva prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme. Aveţi posibilitatea să vă ocupaţi de problemele de ordin financiar. Dacă aveţi câteva idei în această privinţă, ar fi bine să le puneţi în aplicare. La serviciu acţionaţi ca şi până acum, deşi colegii vă impun un alt cod comportamental.

Balanţă

Este o perioadă frumoasă în plan sentimental; trăiţi clipe minunate alături de persoana iubită şi simţiţi aceleaşi emoţii pe care le-aţi trăit la începuturi. Activitatea profesională este aducătoare de satisfacţii, iar problemele cu care v-aţi confruntat până acum îşi găsesc rezolvarea. Doriţi să câştigaţi neapărat nişte bani, şi aţi fi dispus să acceptaţi orice colaborare, chiar dacă este riscantă.

Scorpion

Dacă aţi avut probleme profesionale în ultimele luni, acum, în sfârşit, acestea se vor termina. Autoritatea dv. nu va mai fi contestată şi veţi putea să ocupaţi iar locul pe care-l meritaţi. În cazul în care cineva din familie v-a judecat aspru, gândiţi-vă un pic la comportamentul dv. din trecut. Se poate să găsiţi rapid o soluţie. Faceţi eforturi pentru a menţine o atmosferă plăcută în cuplu.

Săgetător

În viaţa sentimentală, vă bucuraţi de linişte şi înţelegere din partea partenerului. Acest lucru este posibil pentru că şi dv. sunteţi hotărât să menţineţi acest climat plin de afecţiune. Este o perioadă favorabilă în plan profesional, sunteţi apreciat de către colegi şi şefi. Totuşi, chiar dacă munca sau obligaţiile familiale vă solicită mult, rezervaţi-vă şi câteva momente numai pentru dv.

Capricorn

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea dv. psihică este destul de bună, mai ales că partenerul vă sprijină în tot ce faceţi.

Vărsător 

Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar, într-un astfel de context, aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu persoana iubită ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

Peşti 

Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu colegii evoluează ceva mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora. Iniţiativele dv. în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de viaţă.