Caransebeșeanul Mihai Minea, consilier județean


În ședința de lucru din luna decembrie a anului trecut, consilierii cărăşeni au validat mandatul de consilier al lui Mihai Minea. Acesta îl înlocuiește pe fostul ales judeţean din partea PNL, Ionesie Ghiorghioni, după ce, în luna noiembrie, s-a constatat imposibilitatea exercitării mandatului de consilier județean a fostului vicepreședinte, pentru o perioadă mai mare de șase luni, din cauza problemelor juridice. Inițial, pe lista USL s-a aflat liberalul Toma Anderca Gherga, însă acesta nu mai face parte din niciun partid politic. Următorul pe listă a fost Trandafir Vasiloni, din partea PSD, dar acesta a refuzat, deoarece, între timp, a dobândit calitatea de consul. Cel de-al treilea aflat pe lista USL a fost Mihai Minea, care a fost confirmat în scris de conducerea partidului din care face parte, respectiv, PNL.

Mihai Minea nu începe, ci continuă o activitate pe care a depus-o pe parcursul mai multor ani în ceea ce privește administrația. Este un om care are experiență, atât în ceea ce privește administrația, fiind consilier municipal la Caransebeș, cât și ca director la ENEL ori al unei societăți private care s-a rupt din ENEL, deci sunt convins că va fi de un real folos Consiliului Județean”, a declarat Ilie Iova, vicepreședintele acestei instituții.

Sunt onorat pentru încrederea care mi-a fost acordată. Sunt onorat să fac parte din această echipă, care se poate bizui pe onestitatea mea, pe o principială cordialitate, indiferent de opțiunea politică, și pe o putere și dorință de muncă ce vrea, împreună cu colegii mei, consilierii județeni, să ducă la acele împliniri de care județul nostru are nevoie pentru a deveni un reper al României”, a spus Mihai Minea, cu ocazia învestirii în noua funcţie.

Mădălina DOMAN