Horoscop


Berbec

Acasă va fi o atmosferă plăcută; familia vă va sprijini atâta cât veţi avea nevoie. Ocaziile de a face ceva schimbări la locul de muncă sunt în continuare mari, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă prea curând. Dacă aveţi de gând să cheltuiţi ceva bani pentru a vă îmbunătăţi confortul în apartament, această săptămână se va dovedi favorabilă.

Taur

Dorinţa de comunicare, sociabilitatea şi inteligenţa de care daţi dovadă vă vor face un companion extrem de plăcut. Este posibil ca un membru al familiei aflat în impas să vă solicite pentru un sprijin bănesc. Spre sfârşitul intervalului, v-aţi putea vedea cu prietenii, ocazie cu care să puteţi pune la punct proiecte comune sau chiar petrecerea concediului.

Gemeni

Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi în continuare mare. Aţi putea trăi o aventură, dar ar fi mai bine să încercaţi să vă consolidaţi relaţia actuală. Dacă vi se va propune o colaborare, nu aveţi niciun motiv să fiţi suspicios. Călătoriile nu sunt favorizate în această perioadă, deoarece se pot ivi încurcături de tot felul. Acasă ar fi de dorit să evitaţi discuţiile pe teme financiare.

Rac

Şansa dv. de a câştiga bani există, dar ea este legată de foarte multe drumuri, pe care veţi fi obligat să le faceţi. N-ar fi exclus nici să vi se propună o colaborare, dar în acest caz ar trebui să fiţi cât se poate de prudent! Oricât de multe obligaţii aţi avea şi oricât de multe ar fi problemele cu care vă confruntaţi, ar trebui să vă faceţi timp şi pentru partenerul de viaţă.

Leu

Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor în tot ce întreprindeţi. N-ar fi exclus ca cineva din anturaj să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii pripite. Va trebui să vă mulţumiţi cu statutul de pion; tăceţi şi faceţi ce vi se spune!

Fecioară

Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Unul dintre colegi vă va anunţa o realizare de care se va bucura întregul colectiv, iar dv. aveţi o parte consistentă din merite.

Balanţă

Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi, când veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în viitor ar fi bine să nu vă implicaţi în prea multe cheltuieli. Întâlnirile după program vă vor ajuta să depăşiţi stresul, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni. Staţi departe de cei care ştiţi că sunt geloşi pe viaţa pe care o duceţi.

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum v-o doriţi. Mare atenţie în cazul în care v-aţi propus să faceţi cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea de furcă. Dacă vă veţi rezerva ceva mai mult timp pentru odihnă, cu siguranţă vă veţi simţiţi mult mai bine din toate punctele de vedere.

Săgetator

Vă aşteaptă o săptămână deosebit de agitată, în care veţi avea parte de o mulţime de evenimente minore, care nu vă vor lăsa nici măcar să respiraţi. Ceea ce veţi întreprinde acum se va finaliza cu o oarecare întârziere, aşa că nu este cazul să vă grăbiţi. Popularitatea dv. va creşte simţitor, ceea ce vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni, dar şi să vă faceţi relaţii.

Capricorn

În plan profesional, aţi putea avea parte de o nouă provocare. Vă veţi descurca bine, chiar dacă rezultatele se vor vedea mai târziu. Relaţia cu persoana iubită se va îmbunătăţi. N-ar fi exclus să faceţi o cucerire în anturajul de la serviciu. În familie se vor discuta chestiuni de interes comun. Veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere, ceea ce vă va face optimist, încrezător.

Vărsător

Sunteţi dornic să ieşiţi în societate, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Întâlnirea cu prietenii vă va face mare plăcere, căci veţi afla veşti dintre cele mai plăcute. N-ar fi exclus ca cineva din anturajul apropiat să vă facă o promisiune, care să însemne mult pentru dv. în viitorul apropiat. Prezenţa partenerului de viaţă vă va face, de asemenea, mare plăcere.

Peşti

Activităţile extraprofesionale vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi, petrecând clipe plăcute în compania partenerului. Din punct de vedere financiar, situaţia nu vă favorizează. O cunoştinţă v-ar putea contacta pentru a vă da o informaţie ce se va dovedi în scurt timp foarte utilă. Deşi aveţi probleme presante de care trebuie să vă ocupaţi, trebuie să vă găsiţi timp şi energie şi pentru persoanele apropiate.