Horoscop


Berbec

Va fi o săptămână plină, în care nu veţi avea timp nici să vă trageţi sufletul. O vizită la prieteni sau o plimbare în aer liber vă vor ajuta să vă debarasaţi de tot stresul din ultimul timp. Din punct de vedere mental, funcţionaţi deosebit de eficient. Inventivitatea şi originalitatea de care daţi dovadă vă permit să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Cercul dv. de prieteni s-ar putea lărgi.

Taur

Inteligenţa practică şi spiritul organizatoric de care dispuneţi vor face să vă crească respectul şi popularitatea în rândul prietenilor. Sunt mari şanse de a realiza ceva mai deosebit, de a pune în practică unul dintre planurile dv. mai vechi. Acţionaţi cu curaj! Atenţie, însă, prudenţa este absolut necesară, căci orice vorbă spusă la întâmplare poate da totul pese cap.

Gemeni

Vi se vor face propuneri interesante, dar persoana din partea căreia vin nu vă trezeşte încrederea. Relaţia cu şefii este tensionată şi nu e indicat să încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Intenţionaţi să faceţi nişte cheltuieli, dar ar fi bine să vă sfătuiţi şi cu partenerul. Aţi putea demara mici schimbări în cămin, care să vă îmbunătăţească confortul.

Rac

Partenerul de viaţă vă va accepta toate propunerile, aşa că nu este cazul să aveţi niciun fel de emoţii. Relaţia cu acesta se va ameliora, aşa că şi dv. veţi fi ceva mai relaxat. Este posibil să fiţi obligat să rămâneţi ceva mai mult timp peste program la serviciu, dar cum rezultatele vă vor satisface, efortul nu vă va obosi, iar acest lucru se va vedea în rezultatele obţinute.

Leu

Conjunctura generală vă favorizează în mod special, aşa că vă puteţi implica în tot felul de activităţi. Din punct de vedere mental, randamentul dv. este la limita superioară. Un examen sau un test ar putea fi depăşit cu brio. Chiar şi deciziile pe care le veţi lua în problemele mai delicate se vor dovedi inspirate. Cei din jur nu mai prididesc să vă ceară ajutorul.

Fecioară

La serviciu sunteţi cam iritat şi riscaţi să vorbiţi fără să vă cântăriţi cuvintele. Dacă şeful vă spune ceva ce nu vă prea convine, evitaţi să faceţi vreun comentariu; sunteţi puţin nervos şi ar rezulta o controversă obositoare pentru ambele părţi. O discuţie cu cineva din familie vă va face să vă gândiţi la alte probleme, mai serioase. Un proiect mai vechi ar putea prinde viaţă.

Balanţă

Energia dv. este la limita superioară, aşa că veţi putea susţine o discuţie mai serioasă cu persoana iubită. Ar fi un bun prilej şi pentru a pune la punct unele lucruri care vă nemulţumesc. În ceea ce priveşte serviciul, ar fi de dorit să nu vă implicaţi în mai multe activităţi decât cele din fişa postului, deoarece riscaţi să vă epuizaţi din punct de vedere nervos.

Scorpion

Vi se pare că persoana iubită cere cam multe de la dv., dar nu este cazul să vă exprimaţi nemulţumirile. Un drum pe care îl veţi face la începutul perioadei vă va permite să îmbinaţi utilul cu plăcutul. O cunoştinţă vă va da nişte informaţii ce se vor dovedi interesante. Nu vă grăbiţi să le folosiţi, mai ales că aveţi şi aşa destul de multe activităţi casnice în week-end.

Săgetator

Dacă veţi reuşi să vă purtaţi cu prudenţă şi să vă cenzuraţi pornirile impulsive, aţi putea realiza ceva deosebit la locul de muncă. Dorinţa de afirmare este foarte mare, dar şi graba în care vreţi să finalizaţi totul v-ar putea determina să faceţi gafe. La sfârşitul intervalul veţi primi o veste importantă, dar înainte de a reacţiona aşteptaţi să vi se confirme ipotezele.

Capricorn

Vorbiţi prea mult, şi asta nu face o impresie tocmai bună, mai ales că şansa vă poate ajuta, deoarece e momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă până acum. În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care îi va irita pe toţi, iar pe dv. în mod special. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur.

Vărsător

Veţi avea parte de multă alergătură, pentru a rezolva nişte chestiuni mărunte. Ideea nu vă surâde, dar nu aveţi ce face. Prietenii cărora vă veţi plânge vă vor da sfaturi inspirate. Nu ar fi exclus să vi se facă propuneri pentru o colaborare şi, chiar dacă vă tentează, nu luaţi decizii în grabă. Partenerul vă va aduce la cunoştinţă o informaţie utilă pentru viitor.

Peşti

Comunicarea cu cei din jur vă poate aduce unele avantaje, cu condiţia să fiţi atent la ceea ce spuneţi. Relaţia cu partenerul de viaţă revine în atenţia dv.; n-ar fi rău să daţi dovadă de mai multă înţelegere faţă de nevoile acestuia. Sănătatea nu este punctul dv. forte, aşa că ar fi bine dacă aţi lăsa-o mai moale cu munca şi v-aţi păstra ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.