Horoscop


Berbec

Veţi fi mai cufundat în propriile probleme ca de obicei, dar, cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dv. sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La serviciu veţi putea finaliza un proiect complicat, la care veţi colabora cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu şi totul va fi bine.

Taur

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte serviciul, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei sarcini mai deosebite. N-ar fi exclus să intraţi într-o combinaţie din care să câştigaţi bani frumoşi. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte.

Gemeni

Vă frământă câteva evenimente care aparţin de fapt trecutului; sunteţi marcat de faptul că nu aţi putut acţiona aşa cum v-aţi propus într-o problemă pe care o consideraţi importantă. Această stare nu va dura însă mult timp, deoarece veţi primi informaţii surprinzătoare, care vă vor direcţiona gândurile spre viitor. Din punct de vedere al sănătăţii, vă menţineţi într-o formă bună.

Rac

Aţi dori să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Un proiect mai vechi ar putea căpăta contururi reale, ceea ce v-ar determina să vă faceţi planuri pentru viitorul apropiat. Aveţi în faţă o perioadă bună, în care lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Ar fi însă bine să nu exageraţi, faceţi numai strictul necesar!

 

Leu

Nu sunteţi în forma dv. cea mai bună, căci iritarea de care daţi dovadă poate duce la discuţii aprinse cu şefii şi colegii de serviciu. Aţi face bine să vă petreceţi timpul liber în natură, pentru ca starea fizică, dar mai ales cea psihică să se îmbunătăţească. În rest, veţi avea succes în tot ce veţi dori să întreprindeţi, dar mai ales în chestiunile sentimentale.

Fecioară

Sensibilitatea vă împiedică să fiţi obiectiv în deciziile care vă stau în faţă. Nu luaţi niciun fel de hotărâre, căci riscaţi să faceţi greşeli care vă pot costa mult în viitor. Starea dv. generală se potriveşte mult mai bine unor activităţi de angajament fizic, decât celor intelectuale, pe care vi le-aţi propus. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească datorită partenerului.

Balanţă

În această săptămână lucrurile se vor rezolva cu mai multă uşurinţă decât până acum. Cooperarea cu colegii mai tineri vă este avantajoasă, căci aceştia preiau cu mai mare uşurinţă ideile dv. Veţi primi nişte informaţii de la o persoană pe care aţi cunoscut-o întâmplător. N-ar fi exclus să vi se facă unele confidenţe sau să aflaţi nişte secrete, pe care nu e cazul să le luaţi în serios.

Scorpion

Sunteţi deosebit de încăpăţânat, şi din acest motiv aţi putea avea neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Din punct de vedere social, aţi putea avea unele realizări, cu condiţia să reveniţi asupra unor decizii luate în trecut. Un prieten vă propune o colaborare pentru care nu sunteţi încă pregătit; totuşi, nu-l refuzaţi, cereţi-i timp de gândire. Se pare că aveţi şansa şi chiar veţi câştiga nişte bani.

 

Săgetator

Veţi ajunge în centrul atenţiei anturajului apropiat, ceea ce vă va permite să treceţi mai uşor peste frecuşurile cotidiene. Aţi putea, cu această ocazie, să faceţi şi o cucerire, dar este bine să ştiţi că nu e momentul cel mai potrivit pentru schimbări majore în viaţa dv. sentimentală. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi vă veţi simţi mai în siguranţă.

Capricorn

Sunteţi mai impulsiv şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără să vă gândiţi prea mult. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi nervozitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia. Este bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai dificile săptămâna viitoare. Partenerul ar putea avea o realizare care vă va bucura.

Vărsător

În această perioadă dispuneţi de un exces de energie fizică, pe care vi-l puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Sunteţi foarte interesat de tot ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi în detaliu la ce aveţi de făcut. Ar fi bine dacă aţi apela la sprijinul celor apropiaţi, măcar pentru a vă sfătui în privinţa deciziilor pe care urmează să le luaţi.

Peşti

Daţi dovadă de mai multă conştiinciozitate decât în mod obişnuit, ceea ce va atrage aprecierile colegilor de serviciu. De drumuri nu veţi scăpa, dar nu are de ce să vă deranjeze asta, căci veţi avea ocazia să rezolvaţi şi probleme personale. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil să vă confruntaţi cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta într-o bună măsură şi cariera profesională.