Horoscop


Berbec

Orice greşeală pe care o veţi face în această perioadă vă va costa mult în viitor. În cazul în care sunteţi căsătorit, partenerul ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura împreună. Dacă vi se va propune o călătorie, nu aveţi niciun motiv să o refuzaţi. Este posibil să primiţi o ofertă interesantă pentru o colaborare, dar nu este cazul să daţi un răspuns imediat.

Taur

Se pare că există cineva care nu vă doreşte binele. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi al căror rezultat nu-l puteţi controla. Există oportunităţi pentru a face schimbări favorabile în ceea ce priveşte serviciul. Totuşi, nu este o perioadă bună pentru a lua decizii importante. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil în această perioadă.

Gemeni

Sunteţi irascibil şi din acest motiv aţi putea greşi cu uşurinţă în deciziile legate de activităţile în care sunteţi angrenat. Atenţie, impulsivitatea vă poate determina să faceţi gesturi pe care ulterior le veţi regreta. Vă veţi bucura de simpatia persoanelor de sex opus cu care veţi intra în contact. Complimentele vă vor face mare plăcere, căci vă vor reechilibra starea afectivă.

Rac

Veţi avea mult de muncit, dar, cum lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi, efortul nu vă va obosi. N-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program la locul de muncă, ceea ce vă va încurca într-o oarecare măsură planurile pentru timpul liber. Starea dv. generală este bună şi vă permite să faceţi faţă unor activităţi diverse, atât în ceea ce priveşte serviciul, cât şi treburile gospodăreşti.

Leu

Sunteţi agitat, căci v-aţi implicat într-o mulţime de activităţi şi pare că timpul nu vă mai ajunge. Energia fizică şi capacitatea de autocontrol de care dispuneţi vă vor ajuta să rezolvaţi totul cu rezultate excelente. N-ar strica, totuşi, să fiţi mai indulgent cu cei din jur, care nu ţin pasul cu dv. Persoana iubită se simte oarecum neglijată; rezervaţi-vă mai mult timp pentru ea!

Fecioară

Capacitatea de a vă face ordine în idei şi de a vă pune planurile în aplicare este mai mare decât de obicei şi, folosită corespunzător, v-ar putea aduce multiple avantaje materiale, şi nu numai. Sunteţi interesat de prezent, dar mai ales de viitor. Nu vor lipsi posibilităţile de distracţie, dar ar fi bine ca acestea să nu devină prioritare în această săptămână.

Balanţă

În sfârşit, aveţi parte de puţină relaxare. Veţi fi orientaţi către preocupări casnice, vizite şi plimbări. În ultimul timp, aţi simţit nevoia unor transformări în carieră, şi în viaţă, în general. Acum este momentul să reflectaţi înainte de a lua o decizie. Aveţi şanse mari de câştiga o importantă sumă de bani, dar nu sunt excluse nici tendinţa la risipă, nici unele cheltuieli neprevăzute.

Scorpion

Dacă nu faceţi totul la timp, îndatoririle vă pot copleşi în aşa măsură, încât veţi fi nevoiţi să vă neglijaţi familia pentru a o scoate la capăt. Folosiţi-vă logica pentru a ieşi dintr-un impas fără a avea, mai târziu, complicaţii. Chiar dacă aveţi parte doar de muncă şi iar muncă, ea v-ar putea aduce până la urmă satisfacţiile dorite. Totul va ieşi bine dacă vă organizaţi mai bine activităţile.

Săgetator

Situaţia dv. profesională are şanse să se îmbunătăţească. Totuşi, nu este cazul să faceţi vreo schimbare de mare anvergură. Iniţiativele din această săptămână îşi vor arăta roadele ceva mai târziu, iar reuşitele vor stârni respectul celor din jur. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Relaţia cu prietenii şi colegii are toate şansele să se îmbunătăţească.

Capricorn

Aţi putea obţine sprijinul colegilor într-o chestiune care vă va da serioase bătăi de cap. Vi se vor da noi sarcini de serviciu, dar veţi dispune de suficientă energie pentru a vă descurca fără probleme. Nu vă lăsaţi influenţat de cei care doresc o finalizare imediată. Persoana iubită este de partea dv. şi e dispusă să vă sprijine cu tot ce poate, dar nu este cazul să-i cereţi prea mult.

Vărsător

Se pare că cineva care nu vă prea simpatizează va încerca să vă pună piedici, dar chiar şi aşa vă veţi descurca excelent. Eforturile dv. vor fi, în sfârşit, apreciate de o persoană cu funcţie. N-ar fi exclus să fiţi obligat să vă implicaţi într-o activitate mai dificilă. Nu pierdeţi din vedere oportunităţile ce se vor ivi. Cât priveşte cheltuielile, gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie.

Peşti

Traversaţi o perioadă extrem de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Va fi nevoie de multă alergătură pentru a rezolva unele situaţii mai delicate ce se vor ivi la serviciu. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va da posibilitatea de a vă îmbunătăţi situaţia materială. În plan sentimental, nu vor fi niciun fel de probleme.