„Generaţia de Aur” de la Slatina Timiş


Vineri, 24 martie, la Oraviţa s-a desfăşurat Faza judeţeană la fotbal gimnaziu băieţi, din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor, competiţie la care au luat parte Şcolile cu clasele I-VIII câştigătoare ale etapelor de zonă, respectiv cele din Slatina-Timiş, Oţelu Roșu, Generală 2 Reşiţa, „Mircea Eliade” Reşiţa, Bocşa, Oraviţa, Bozovici, Moldova Nouă, iar cea din Mehadia nu s-a prezentat.

Întrecerea a fost cîştigată de Şcoala Gimnazială din Slatina-Timiş, care a trecut cu 4-1 de „Mircea Eliade” din Reşiţa, cu 2-0 de cea din Bozovici, pentru ca în finală să se impună cu 3-0 în faţa Şcolii Gimnaziale Nr. 2 din Reşiţa.

Cei şapte campioni ai judeţului Caraş-Severin, pregătiţi de prof. Adrian Neagu, sunt Romulus Ghera, Alexandru Carîmb, Alin Aghescu, Daniel Carîmb, Marian Bunea, Cristian Roma şi Josef Liegl.

Fază de zonă se va desfăşura la începutul lunii aprilie, pe lângă echipa din SlatinaTimiş, reprezentanta judeţului Caraş-Severin, la competiţie urmând să ia parte campioanele din Timiş, Arad şi Hunedoara. (S. Rogoz)