Fotbalul se joacă pe goluri


Flacăra Făget – FC Caransebeş 3-0 (2-0)

caransebes faget 2În cadrul etapei cu numărul XVIII a Ligii a III-a, în Seria a IV-a, vineri, 29 martie, FC Caransebeş a jucat în deplasare la Flacăra Făget, formaţie aflată pe poziţia a doua a clasamentului. Pe un vânt puternic, a cărui rezistenţă gugulanii au trebuit să o înfrângă în prima repriză, aceştia au avut prima fază de poartă în minutul 4, la şutul de la 16 metri al lui Ganea, când portarul Ostafie era depăşit, însă a fost salvat de bară.

Flacăra a egalat la capitolul bare în minutul 23, când, pe un contraatac purtat pe stânga, Negotei a tras din unghi imposibil, mingea lovind stâlpul lateral al porţii gugulane.

Scorul a fost deschis în minutul 38, atunci când gazdele au beneficiat de un corner de pe dreapta, mingea a fost deviată de la prima bară, apărarea oaspeţilor a ezitat, iar Briciu a profitat, a preluat pe piept şi l-a învins, cu un şut sec, pe Cioloca. Peste patru minute, tabeta de scor s-a modificat din nou, după ce Ştefanovici a recuperat un balon la centrul terenului, a avansat prin apărarea caransebeşeană şi, de la 14 metri, l-a executat pe Cioloca cu un şut plasat, în stânga portarului gugulan.

În primul minut al părţii secunde, gugulanii l-au trimis în teren pe Lepa în locul lui Owo, mutare ce a schimbat jocul oaspeţilor, care au ieşit mai agresiv la atac, în căutarea unui gol care să-i readucă în meci.

Caransebeşenii au mai făcut o schimbare în minutul 66, Porcescu luându-i locul în atac lui Văcărescu, ceea ce a înviorat şi mai mult jocul gugulanilor, însă, la numai un minut de la intrarea pe teren, Porcescu, scăpat singur spre poarta adversă, l-a luat la ţintă pe Ostafie.

În minutul 84, gazdele au stabilit scorul final, la primul şut pe poartă din repriza secundă, Daminuţă înscriind din lovitură liberă de la 22 de metri lateral-stânga.

Mai multe puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului, care va apărea pe piaţă joi. 4 aprilie.