„Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două”Ieri, în stațiunea Băile Herculane, a avut loc ședința Comitetului de Coordonare Județean al Organizației Femeilor Liberale din Filiala Partidului Național Liberal Caraș-Severin. Folosind ca titlu un citat din Mahatma Gandhi – „Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de umilinţă, credinţă şi cunoaştere”, preşedintele PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, a făcut câteva precizări referitoare la acest eveniment.
„Am avut onoarea, împreună cu secretarul filialei, Ovidiu Rădoi, vicepreședinte al Consiliului Județean, și cu primarul orașului, liberalul Cristian Miclău, să participăm la acest eveniment extrem de important pentru activitatea liberalilor din Banatul de Munte.
A fost prezentată activitatea doamnelor din OFL și evaluată reprezentarea lor în managementul politic, fiind apreciată implicarea în număr tot mai mare în structurile de conducere și în administrația publică.
Totodată, s-a ales si noul Biroul Politic al OFL, care va coordona organizația în următorul mandat de patru ani.
Astfel, primarul comunei Lăpușnicu Mare, profesoara Mihaela Drăgilă, a fost reconfirmată în funcția de președinte al OFL Caraș-Severin.
În cele două funcții de prim-vicepreședine au fost alese Mădălina Chiosa, viceprimarul municipiului Reșița, și Lorena Ion, city-managerul oraşului Oravița, iar ca secretar general Cristina Neacșu şi secretar trezorier Doina Vrăjitoru.
În funcţiile de vicepreședinte OFL Caraş-Severin au fost alese Magda Ciurea (primarul comunei Ramna), Adriana Sărăor (primarul comunei Fârliug), Cornelia Fetea, Viviana Iacob, Lucia Peia, Maria Ponețchi, Daniela Românu, Maria Spausta, Delia Tulea și Gabriela Coșoveanu.
În funcţiile de membru al noului Birou Politic au mai fost alese Liliana Blujdea, Luciana Bona, Vasilica Cîrnu, Geta Chera, Maria Dinulescu, Dorina Iosif, Nadira Nica, Mirabela Nicola, Carina Pristavu, Gabriela Răducanu, Carina Spătaru și Andra Stroe, iar ca secretar general-adjunct Antinia Iovanovici și Nadia Pasici.
Stimate doamne și domnișoare, vă urăm mult succes!”.
Bianca METEŞ