Felix Borcean: „Eu şi Marcel Vela nu am fost niciodată rivali în adevăratul înţeles al cuvântului”Întrebat, recent, în contextul în care Marcel Vela este noul ministru de Interne, dacă se mai gândeşte la faptul că îl va avea contracandidat la alegerile locale de anul viitor, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a răspuns cu un categoric nu.
„Nu cred că e cazul să comentez ce va face dl ministru şi senator Marcel Vela, dar, referitor la candidatura dumnealui la funcţia de primar al Caransebeşului, consider că ar fi un pas înapoi, din punctul meu de vedere. Eu, dacă aş fi în locul dumnealui, nu aş face lucrul acesta. Şi nu cred că am fi ajuns vreodată să fim rivali la o eventuală candidatură la conducerea municipiului Caransebeş, şi nici nu am fost rivali în adevăratul înţeles al cuvântului. Provenim din aceeaşi matcă, provenim din acelaşi partid, nu cred că am fi ajuns să candidăm unul împotriva celuilalt şi, deşi la un moment-dat am emis această ipoteză, acum cred că ea e complet nerealistă”, a spus Felix Borcean.
Primarul municipiului a adăugat că a susţinut şi susţine în continuare că, la alegerile locale de anul viitor, va candida, dar încă nu ştie din ce ipostază. „Asta e o altă discuţie”, a conchis edilul.
Sonia BERGER