FC Caransebeş atacă returul cu jucători din Liga I


caransebes reunire lot 8Miercuri, 7 ianuarie, pentru lotul echipei FC Caransebeş a sunat adunarea, la Stadionul Municipal din Parcul Teiuş fiind prezenţi cea mai mare parte a jucătorilor cu care conducerea clubului gugulan doreşte să abordeze restul de campionat, dar şi mulţi tineri veniţi în probe. Sub comanda celor doi antrenori, Alin Artimon şi Alin Paleacu, a avut loc o scurtă şedinţă, după care fotbaliştii au făcut un antrenament uşor, urmând ca pregătirea fizică să se intensifice în zilele următoare.
„În momentul de faţă, noile achiziţii se împart în două. E vorba despre o serie de jucători tineri, 12 la număr, pe care dorim să-i vedem, despre care avem anumite informaţii şi care sunt într-o perioadă de probă. Până duminică (11 ianuarie – n.r.) vor sosi şi cei cu care am încheiat înţelegeri verbale, care sper să se şi materializeze cât mai repede. Decizia conducerii clubului este ca până luni să nu discutăm despre vreun nume. Sper ca până atunci, în 12 ianuarie, lotul să fie aproape de forma finală. Ce pot să spun în plus este că e vorba de o serie de şapte jucători, după socoteala mea, dintre care mulţi au evoluat în Liga I, şi sper că ei să ne aducă un plus de valoare şi de puncte, în special”, a spus „principalul” caransebeşean Alin Artimon.alin artimon 2
Din „vechea gardă”, la echipă au rămas portarul Coca şi jucătorii de câmp Goşa, Manea, Barbu, Buşu, Artean, Precup, Suru, Săulescu, Poiană, Lupu şi Negoescu. Solicitat să comenteze zvonurile conform cărora Artean este dorit insistent de Dan Alexa la Politehnica Timişoara, Artimon a răspuns scurt: „Sper că Artean a petrecut bine de Sărbători. Este jucătorul nostru până în vară. Pentru mine subiectul este închis!”.
În ceea ce priveşte programul, până în data de 12 ianuarie va fi o perioadă de readaptare la efort, între 15 şi 25 echipa va efectua un cantonament pe plan local, după care, între 1 şi 12 februarie, este prevăzut un cantonament în Antalya. Atât înainte, cât şi după revenirea din Turcia, staff-ul tehnic caransebeşean a planificat un număr de cinci meciuri amicale. „Sper să efectuăm acest cantonament în Antalya, unde vrem să jucăm cinci sau şase meciuri. Este foarte important pentru noi, ţinând cont de terenuri şi de ce adversari vom găsi aici, fiindcă este vorba despre o echipă aproape nouă pe care o formăm şi dorim să-i oferim jocuri tari, o competiţie puternică înainte de începerea returului de campionat”, a mai spus Alin Artimon.
Sorin ROGOZ