Echipă nouă la conducerea Spitalului Municipal Caransebeş 1


Deoarece la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş nu s-a prezentat niciun candidat, Primăria a numit o nouă echipă de conducere a unităţii medicale în cursul zilei de luni, 27 martie.

Managerul general al spitalului, Ionuţ Mihăilică, rămâne în funcţie, l-am convins, şi spun asta fiindcă lumea trebuie să ştie că oamenii care îşi asumă această funcţie fac nişte sacrificii, şi materiale, şi de altă natură, dar cele materiale îi afectează în primul rând. În ceea ce priveşte managerul medical, am reuşit să-l conving pe dr. Eugen Munteanu, care este şi consilier local din partea PSD, să preia această funcţie. Am discutat cu dumnealui, a înţeles situaţia în care ne găsim, este un medic cu experienţă, este un «pătimaş» al Spitalului Municipal Caransebeş, şi, chiar dacă propunerea a venit din partea primarului liberal al oraşului, domnul doctor a acceptat-o aproape fără ezitare”, a spus edilul municipiului, Felix Borcean.

Numirea a fost făcută marţi, 28 martie, iar la începutul acestei săptămâni a fost prezentată colectivului de medici de la spital.

Sonia BERGER


Un gând despre “Echipă nouă la conducerea Spitalului Municipal Caransebeş

Comentariile sunt închise.