Dumitru Rujan: „Varianta optimă pentru viitorul Caransebeşului este o administrație liberală, prin echipa condusă de mine, din postura de viitor primar”Astăzi, în Piața mare a municipiului Caransebeș, a avut loc o acțiune de campanie electorală de mare amploare, organizată de echipa PNL Caransebeș pentru Primărie și Consiliul Local, acțiune care a atras un număr mare de cetățeni.
„Evenimentul a fost onorat de prezența unor personalități politice marcante, printre care domnul senator PNL Marcel Vela, domnul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, domnul deputat Jaro Marşalic și primarul municipiului Reșița, domnul Ioan Popa. Aceștia au subliniat importanța implicării active în viața comunității și au prezentat principalele obiective și proiecte pentru dezvoltarea regiunii. De asemenea, toți liderii politici au ținut să le spună caransebeșenilor prezenți la întâlnire că varianta optimă pentru viitorul municipiului este o administrație liberală, prin echipa condusă de mine, din postura de viitor primar.
Acțiunea de campanie a fost marcată de o atmosferă de entuziasm și speranță, participanții având ocazia să interacționeze direct cu noi, toți cei prezenți, și să ne adreseze întrebări. Întâlnirea din Piața mare a Caransebeșului a demonstrat unitatea și determinarea echipei PNL de a lucra pentru binele comunității, reflectând încrederea și susținerea pe care le-o acordăm cetățenilor.
Împreună facem schimbarea!
Vino și TU cu noi!”, a scris deputatul Dumitru Rujan pe pagina sa de socializare.
Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de ASOCIAŢIA CULTURALĂ 7 ZILE. Cod mandatar financiar 21240015

Lasă un comentariu