Două inaugurări importante la spitalul din Caransebeş 1La Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş vor fi inaugurate marți, 28 aprilie, noua reţea de oxigen medical, ultimul eveniment de acest tip având loc în urmă cu 50 de ani, precum şi o extindere a Secției ATI cu 25 de paturi, cu dotări complete, respectiv tarchet, paturi ATI noi, saltele noi, stative, noptiere, fiecare pat cu alarmă de panică și oxigen, şi cu băi individuale total reabilitate.
„În cadrul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș până astăzi, 25 aprilie, am avut 42 de pacienți confirmați SARS CoV2, vindecați 22, și mai avem internați 20; am avut, de asemenea, 35 de suspecți și mai avem 7 suspecți în spital. Până astăzi am efectuat teste rapide unui număr de 318 angajați (din 501) ai spitalului, am avut un singur pozitiv IgM și așteptăm rezultatul PCR. Continuăm testarea. Am avut trei cadre medicale pozitive, o asistentă și două infirmiere. Tratamentul prescris de medicii noștri de la spital dă rezultate foarte bune, procentul de 53 rată de vindecare este însemnat și ne dă speranțe”, scrie pe Facebook Adrian Cican, managerul spitalului caransebeşean.
Tot săptămâna viitoare unitatea medicală din municipiul de pe Timiş şi Sebeş va avea şi un aparat RT PCR, de producţie franceză, pentru testarea SARS CoV2.
Sonia BERGER


Un gând despre “Două inaugurări importante la spitalul din Caransebeş

Comentariile sunt închise.