Diplome şi medalii la Cupa ,,Crisius”


La Chişineu-Criş, în judeţul Arad, s-a desfăşurat sâmbătă, 7 mai, cea de-a XXXII-a ediţie a Cupei „Crisius” la tenis de masă, navomodele, karting, minifotbal, şah, jocuri logice şi gimnastică acrobatică. Sub auspiciile Palatului Copiilor din Reşiţa, la competiţiile de tenis de masă şi şah au participat şi elevii Clubului Copiilor şi Elevilor din Caransebeş, pregătiţi de prof. Ioan Rein. Şi de această dată, copiii au confirmat buna pregătire sportivă şi au acumulat, pentru judeţul Caraş-Severin, 22 de puncte. Astfel, la concursul de tenis de masă, organizat pentru băieţii din categoria 17-18 ani, Claudiu Mezö, din clasa a XI-a de la Grupul Şcolar Construcţii de Maşini, a câştigat locul I. În competiţia destinată fetelor cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, Ana-Maria Zaharia, din clasa a VII-a de la Şcoala Generală Nr. 2, s-a clasat pe locul III, loc pe care l-a ocupat şi Raluca Schinteie, din clasa a VIII-a de la aceeaşi unitate şcolară, participantă la concursul destinat fetelor cu vârste cuprinse între 15 şi 16 ani.

În concursul de şah, organizat pentru băieţii din categoria 11-14 ani, Lisandru Barbure, din clasa a V-a de la Şcoala Generală Nr. 2, a obţinut menţiune.

Premianţii au primit din partea organizatorilor diplome şi medalii.

Acţiunea a fost organizată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Inspectoratul Şcolar Arad, Clubul Copiilor Chişinău-Criş şi Primăria Chişineu-Criş.

Carmen SENCO