„Desant” în „Sens Unic” la Pancevo


Primăria municipiului Caransebeş, în parteneriat cu Primăria Pancevo, Republica Serbia, au implementat proiectul „Rock-n-River – Crearea unei ambianţe prietenoase între tineri de-a lungul râului Timiş”, derulat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Republica Serbia. Proiectul a avut drept obiectiv îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru comunităţile de tineri, prin crearea condiţiilor pentru dezvoltarea activităţilor pentru tineret şi a cooperării transfrontaliere între tinerii din regiunea de graniţă a României cu Republica Serbia.

În toamna anului trecut, în Parcul Teiuş a fost deschisă o expoziţie de fotografie intitulată „Timis in shot” şi a avut loc un concert destinat tinerilor din Caransebeş şi oraşul sârbesc Pancevo, în cadrul căruia au evoluat formaţii de muzică rock din cele două ţări.

Recent, românii le-au întors vizita tinerilor prieteni sârbi şi, însoţiţi de o delegaţie a Primăriei municipiului Caransebeş, s-au deplasat la Pancevo, unde, pe o scenă amenajată pe râul Timiş, a avut loc, în cadrul aceluiaşi proiect „Rock-n-River”, un concert în care au evoluat formaţiile „Sens Unic” (foto) şi „Desant”.

Bianca METEŞ