Deponeul de la Lupac, în vizorul administraţiei judeţeneSăptămâna trecută, la sediul Palatului Administrativ din Reşiţa a avut loc o ședință de lucru pe tema stadiului lucrărilor la Centrul integrat de management al deșeurilor de la Lupac, care i-a adus împreună pe președintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, vicepreședintele Flavius Nedelcea, arhitectul-șef al județului Victor Naidan, reprezentanții proiectantului, antreprenorului și experții tehnici contractați de antreprenor.
Reprezentanţii Serviciului Comunicare al instituţiei ne-au informat că în cadrul ședinței a fost analizată soluția tehnică prezentată de antreprenor pentru lucrările de remediere la Hala de sortare din cadrul CMID Lupac, avariată la finalul anului 2018. Urmează ca, în calitate de beneficiar, Consiliul Județean Caraș-Severin să solicite antreprenorului să demonstreze că soluția tehnică expusă se încadrează în costurile de operare garantate prin oferta depusă la licitație.
Totodată, au mai fost discutate termenele de realizare a lucrărilor, mai exact măsurile ce se impun pentru scurtarea acestora, sens în care urmează ca forul județean să elibereze, cu celeritate, Certificatul de urbanism și Autorizația de construire. (B. Meteş)