Cum poţi să scoţi mii de euro din roşii în Piaţa Gugulanilor 1


Prin aprobarea, la începutul acestui an, a Programului Sprijin pentru tomate”, Guvernul acordă producătorilor, prin Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, un sprijin de 13.481 de lei, echivalentul a 3.000 de euro, cu condiţia ca aceştia să valorifice, în cursul lunii mai, cantitatea de cel puţin 2.000 de kilograme de roşii, obţinută de pe 1.000 mp de solar.

În Piaţa Gugulanilor din Caransebeş am întâlnit trei familii care s-au înscris în acest program, fiecare dintre ele vânzând deja cantitatea minimă necesară pentru a putea beneficia de cei 3.000 de euro puşi la bătaie de Guvern pentru producătorii de tomate. Este vorba despre Viorel şi Petronela Stoichiţă, Elena Stoichiţă, din Poiana Mare, şi Remus Zătreanu, din Maglavit, cu toţii olteni din judeţul Dolj.

Cine nu reuşeşte să vândă cantitatea până la sfârşitul lunii mai, poate continua în noiembrie şi decembrie, dar nu este cazul niciunuia dintre noi, fiindcă noi am depăşit deja cu mult cele 2.000 de kilograme”, ne-a spus Viorel Stoichiţă. (M. Doman)


Un gând despre “Cum poţi să scoţi mii de euro din roşii în Piaţa Gugulanilor

Comentariile sunt închise.