CSŞ Caransebeş, de nouă ori pe podium


Sâmbătă, 9 noiembrie, la Băile felix s-a desfăşurat finala Cupei României la Cros, competiţie la care au participat aproximativ 520 de sportivi de la cluburi din toată ţara. CSŞ Caransebeş a fost clubul care, prin cei 17 sportivi legitimaţi, a urcat de cele mai multe ori pe podiumul de premiere, respectiv de nouă ori, la probele individuale şi pe echipe.

La Juniori 3 – fete, Loredana Cimpoieru a ocupat locul I, la Copii 3 – fete, Cristina Peia a obţinut locul II, Karina Tămăşilă – locul III, iar echipa alcătuită din Cristina Peia, Karina Tămăşilă, Roxana Cîrpaci şi Nadine Dan a ocupat locul II. La categoria Copii 2 – fete,Yasmina Tămăşilă a obţinut locul III, iar echipa formată din Yasmina Tămăşilă, Andreea Irimia, Cornelia Peia şi Adina Chirilă a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere. La Copii 3, echipa de fete în componenţa Denisa Ludica, Karina Niţu, Hanni Brecica şi Bianca Gai a ocupat locul II, iar la Copii 3 – băieţi,Ioan Dragomir a obţinut locul I, iar echipa formată din Ioan Dragomir, Cristian Bălan, Flaviu Deteşan şi Lucian Achim a ocupat primul loc.

Pentru această competiţie, sportivii de la CSŞ Caransebeş au fost pregătiţi de antrenorii Cristian Dragomir, Marian Enache, Iuliana Enache şi Luminiţa Hamat.

Sorin ROGOZ