Horoscop


Berbec

Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber o veţi dedica partenerului. N-ar fi exclus să produceţi o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faceţi schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală vă favorizează în realizarea unei colaborări rentabile.
Taur

Dacă doriţi să plecaţi la drum, atenţie, căci vă puteţi confrunta cu situaţii oarecum neaşteptate. În plan sentimental, lucrurile evoluează bine. Veţi avea parte de ceva surprize, dar, din fericire, vor fi dintre cele plăcute. Dacă o să vă stăpâniţi tendinţa de a vă impune punctele de vedere, dacă veţi reuşi să daţi dovadă de diplomaţie, îi veţi convinge pe cei din colectiv să vă susţină.

Gemeni

Evitaţi să vă încăpăţânaţi şi să vă susţineţi cu prea multă înverşunare punctele de vedere. Încercaţi să fiţi ceva mai cooperant şi, mai ales, mare atenţie să nu stârniţi gelozia partenerului. Situaţia profesională este în ansamblu bună. La serviciu se vor ivi tot felul de situaţii şi nu vă va fi prea uşor să le descurcaţi. Din punct de vedere financiar, situaţia se va îmbunătăţi. Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia.

Rac

Activităţile sociale în care sunteţi implicat vă vor permite să cunoaşteţi persoane care vă vor stârni interesul. Veţi face o bună impresie şi veţi putea miza pe sprijinul cuiva din anturajul apropiat. Sunteţi optimist şi plin de energie, şi asta vă mobilizează să realizaţi lucruri deosebite. Unul dintre proiecte va trebui amânat. Vă veţi simţi foarte bine într-o vizită, unde veţi fi în centrul atenţiei.

Leu

Energia fizică va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu vă implicaţi în activităţi dificile. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, pentru că surmenajul poate dăuna sănătăţii. În relaţia de cuplu, lucrurile evoluează constant, fără probleme. În cazul în care doriţi să faceţi o schimbare, s-ar putea să aveţi o surpriză. La serviciu aţi putea avea o divergenţă cu un coleg, din cauza unor bârfe.

Fecioară

Veţi avea de semnat multe acte, de obţinut aprobări. Toate se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le veţi face vor da până la urmă rezultate. De bani nu veţi duce lipsă, deşi veţi avea destule cheltuieli de făcut. Entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă vă vor ajuta să obţineţi rezultate bune în activităţile în care sunteţi implicat. Partenerul vă sprijină în tot ceea ce faceţi.

Balanţă

Se pare că cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi că aţi greşit, dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar, înainte de a o accepta, studiaţi-o atent. Întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Păstraţi-vă calmul şi totul se va rezolva.

Scorpion

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi absolut nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui membru al familiei. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale.

Săgetător

Aveţi un sentiment de nemulţumire, de iritare, care nu vă permite să faceţi ceea ce v-aţi propus. N-ar fi exclus nici ca relaţia cu partenerul de viaţă să fie ceva mai tensionată. Cel mai bine ar fi să aveţi o discuţie deschisă cu acesta, fără a-i face, însă, prea multe reproşuri. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi şi să vedeţi şi aspectele frumoase ale vieţii.
Capricorn

Sunt şanse să câştigaţi bani din colaborări. Sunt persoane care vă pândesc greşelile, dar nu le băgaţi în seamă şi bine faceţi. În schimb, din punct de vedere sentimental, se pare că lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, căci aţi putea face o cucerire sau vă veţi consolida relaţia cu persoana iubită. Nu uitaţi nici de activităţile gospodăreşti, pe care le-aţi cam neglijat în ultimul timp.

Vărsător

Capacitatea de concentrare este maximă, iar deciziile pe care le veţi lua în aceste zile îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Partenerul de viaţă va avea o realizare pe care o veţi sărbători în familie. Mai puţin energic decât în mod obişnuit, ar fi bine să vă găsiţi timp şi pentru odihnă, pentru relaxare. N-ar fi rău să vă stabiliţi priorităţile, altfel nu veţi realiza mare lucru.

Peşti

Veţi avea de făcut faţă unor activităţi de rutină care vă vor plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. Capacităţile mentale vor atinge un maxim la începutul perioadei, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. În familie sunt unele mici probleme, cărora ar trebui să le daţi o mai mare atenţie, altfel ele putându-se agrava.