Cărășeanul Viorel Lolea, mai-marele fotbalului din vestul țării


Președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea, a primit recent o veste îmbucurătoare nu doar pentru el, ci pentru întreaga mișcare sportivă din Banatul de Munte. El va fi noul manager regional în vestul țării, post înființat de Federația Română de Fotbal.

Astfel, începand din acest an, Lolea va fi Managerul Regiunii 5 Vest, coordonând întreaga activitate a regiunii, respectiv județele Timiș, Caraș-Severin, Arad şi Hunedoara. Noul șef al fotbalului din zonă va avea în subordine trei manageri interjudețeni – Gheorghe Chimiuc din Timiș, Ioan Petcu din Hunedoara și Călin Rosenblum din Timiș, precum și pe ceilalți trei președinți ai AJF-urilor din județele învecinate – Dănuț Laţa de la Timiș, Adrian Lucaci de la Arad, și pe Mircea Sârbu de la Hunedoara. Din echipa lui Viorel Lolea mai fac parte Daniel George Surdu, manager general AJF Caraș-Severin, și Lucian Dobre, manager județean.

Viorel Lolea l-a înlocuit la conducerea forului fotbalistic cărășean pe Costinel Ristache, activitatea desfășurată de el până acum având un impact pozitiv asupra unui fotbal aflat în mare criză de bani, printer reușite numărându-se și reorganizarea Campionatului județean Caraș-Severin.

„Funcția mă onorează și mă obligă în același timp la performanțe nu doar în județul nostru, ci, de acum, în toată Regiunea de Vest. AJF Caraș-Severin a dovedit în ultimii doi ani că merită să fie în fruntea ierarhiei fotbalului din Banat. Am dovedit-o, cu rezultate concrete, mai ales în privința creșterii nivelului de performanțe la nivelul echipelor de Juniori C, D, E și F, fiind printre puținele asociații de profil din țară care au inițiat competiții pentru Juniori F”, a declarat Viorel Lolea la conferința de presă organizată de AJF Caraș-Severin.

 Sorin ROGOZ