Caransebeşul amână asocierea silvică


În cadrul şedinţei de vineri, 26 octombrie, a Consiliului Local Caransebeş, a fost respins un proiect de hotărâre important, respectiv cel referitor la asocierea municipiului , cu o suprafaţă de 353 de hectare de pădure, în „Ocolul Silvic Banatul Montan Regie Autonomă”, cu oraşul Reşiţa şi comunele Forotic, Goruia, Lăpuşnicu Mare, Slatina-Timiş, Ticvaniu Mare, Văliug şi Caraşova, ca urmare a votului „împotrivă” dat de aleşii social-democraţi.

După încheierea şedinţei, primarul Felix Borcean a declaratcă propunerea a venit din partea Ocolului Silvic Reşiţa, iar această asociere ar aduce beneficii, în sensul reducerii costurilor pentru Primăria Caransebeş şi al unei eficientizări a activităţii.

Prezentarea pe care a făcut-o domnul director economic a fost total neconvingătoare, nici pe mine nu m-ar fi convins dacă eram în tabăra adversă, iar pentru acest lucru vom pune acest proiect pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe de Consiliu local, dar cu o argumentaţie mult mai consistentă”, a mai spus edilul. (M. Doman)