C O M U N I C A T


Vă aducem la cunoştinţă faptul că în perioada 10 – 12 decembrie 2015, în Moldova Nouă a fost demarat un sondaj de opinie cu referire la viitoarele alegeri locale. Din sondaj a reieşit că peste 90% din cetăţenii oraşului Moldova Nouă se vor prezenta la vot, iar peste 70% spun că actualul primar trebuie înlocuit, fiind nemulțumiţi de activitatea acestuia şi de starea oraşului, el nereuşind să îndeplinească nici măcar un punct din promisiunile făcute în 2012.

Din sondaj  reieşit că oamenii îşi doresc un om nou, tânăr, care nu a mai făcut politică până acum, un om cu iniţiativă, care să fie un bun gospodar, demonstrat, o  persoană tânără, cu putere de muncă.

Sondajul ne arată că dintre posibilii candidaţi pentru Primărie, TORMA ADRIAN a înregistrat cel mai bun scor, peste 43%, actualul primar 23%, ceilalţi posibili candidaţi înregistrând împreună 19%, nehotărâţii reprezentând 15%. Peste 70% din cetăţenii oraşului îşi doresc o nouă clasă politică.

„În calitate de preşedinte al PNL Moldova Nouă, vreau să mulţumesc oamenilor care au răspuns la sondaj şi că au ales, în mod degajat şi liber, schimbarea.

Sper ca în aceste ultime 6 luni din perioada celor «12 ani de sclavie» pentru cetăţenii oraşului, aceştia să nu se lase intimidaţi de maşinăria meschină a actualului primar sau a altor candidaţi de serviciu care vor încerca să pună în aplicare intimidarea cetăţeanului prin dezinformare cu scenarii false, promisiuni fără acoperire, acuze şi ameninţări la adresa persoanei sau a familiei, şi multe alte jocuri necinstite.

Oameni buni, PUTEREA DE A SCHIMBA STĂ ÎN NOI!

Cu ocazia frumoaselor Sărbători de iarnă, doresc tuturor cetăţenilor un Crăciun Fericit, împodobit cu linişte sufletească, înţelegere în familie şi multă sănătate! Lăsaţi-vă sufletul să renască şi trăiţi fiecare zi ca pe un dar nepreţuit!”.

 

         ADRIAN TORMA                                                                       22 Decembrie 2015

Președinte PNL Moldova Nouă