Get Adobe Flash player

C O M U N I C A T D E P R E S Ă

S.C. AQUACARAŞ S.A., societate al cărui acţionar majoritar este Consiliul Judeţean Caraş-Severin, a demarat toate procedurile legale pentru începerea cât mai urgentă a lucrărilor din cadrul celor 12 contracte adjudecate.

S.C. AQUACARAŞ S.A., în caliatea sa de beneficiar al investiţiilor finanţate din Fondurile de Coeziune, prin POS Mediu, a predat amplasamentele către constructori, lucrările proiectate aflându-se în plină desfăşurare în cele două municipii (Reşiţa şi Caransebeş) şi în cele şase oraşe (Anina, Băile Herculane, Bocşa, Moldova Nouă, Oraviţa şi Oţelu Roşu) ale judeţului Caraş-Severin.

Proiectul prevede reabilitarea/construirea de Staţii de tratare a apei potabile, reabilitarea/construirea de Staţii de epurare a apelor uzate şi reabilitarea/extinderea reţelelor de apă şi canalizare menajeră în toate oraşele judeţului Caraş-Severin.

În municipiul Reşiţa, lucrările de reabilitare/extindere a reţelelor de apă/canal au demarat deja, după cum urmează:

1.Reabilitare/extindere reţele de apă: străzile N. Titulescu, N. Bălcescu, Vulturilor, Ion Vidu, Râului, Miniş, Câlnicului, Panseluţei.

2.Reabilitare/extindere reţele canalizare menajeră: Başovăţ, Golului, Vântului, Vârfului, Vulturilor, Berzavei, Comarnic, Topliţa, Câlnicului, Râului, Izvor, Vălişoara, Nergăniţa, Bistra, Ciprian Porumbescu şi C1.

Se mai află în lucru reabilitarea rezervorului din Lunca Bârzavei şi construirea unui rezervor în Poiana Golului.

Pentru municipiul Reşiţa, prin proiect, este prevăzută reabilitarea reţelei de apă pentru un număr de 32 de străzi însumând un număr de 14,914 km; pentru extindere 32 de străzi însumând un număr de 16,065 km; pentru rebilitare reţea canalizare menajeră un număr de 6 străzi însumând un număr de 1,183 km şi pentru extindere reţea de canalizare menajeră un număr de 118 străzi însumând un număr de 46,392 km.

Valoarea totală a proiectului implementat de S.C. AQUACARAŞ S.A. este de 492.847.686 lei (fără TVA), din care 55.500.000 lei sunt alocaţi investiţiilor în municipiul Reşiţa.

Proiectul „Modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Caraş-Severin” este cofinanţat din Fondul de Coeziune prin POS Mediu – Axa Prioritară 1 Sector Apă/Apă Uzată.

Conducerea

S.C. AQUACARAŞ S.A.

Traducere
Slovensky Med
Ultimele articole
Servicii deratizare Transal Urbis


Servicii Transal Urbis