Angajaţi de la Lidl Caransebeş şi Oţelu Roşu, infectaţi cu COVID-19Scriam, în cursul zilei de astăzi, că doi angajaţi ai magazinului Lidl din Caransebeş au fost duşi la Spitalul Municipal de Urgenţă, unde li s-au prelevat probele specice în vederea depistării infectării acestora cu COVID-19. Rezultatul venit de la Timişoara în cursul acestei seri a arătat că unul dintre ei, un bărbat, este pozitiv. Soţia sa, care lucrează la Lidl Oţelu Roşu, a fost depistată şi ea pozitiv, cei doi aflându-se în momentul de faţă internaţi la spitalul din municipiu.
Ca urmare a acestui fapt, ambele magazine, şi cel din Caransebeş, şi cel din Oţelu Roşu, au fost închise astăzi pentru dezinfecție totală.
Activitatea va fi reluată începând de luni 6 aprilie. Toți angajații magazinelor Lidl din Caransebeș şi Oţelu Roşu au intrat în izolare la domiciliu, urmând să fie înlocuiți pe perioada autoizolării cu angajați din alte localități.
Primăria Municipiului Caransebeș precizează că situația este sub control și face pe această cale un apel la calm și responsabilitate către locuitorii municipiului, invitându-i să respecte în continuare restricțiile impuse de Ordonanțele militare, pentru a nu se propaga infectarea cu COVID-19.
Sonia BERGER