Alin Artimon: „Ne aşteaptă un meci dificil, un joc cu o echipă rănită”


conf presa 5 martie 1.jpgFlancat de cei trei căpitani ai echipei – Gheorghe Goşa, liderul vechii gărzi, Ciprian Dinu, reprezentantul noilor sosiţi la echipă, şi Andrei Artean, căpitanul jucătorilor sub 21 de ani –, antrenorul principal al formaţiei FC Caransebeş, Alin Artimon, a susţinut joi, 5 martie, o conferinţă de presă în cadrul căreia a vorbit despre meciul de sâmbătă, din etapa a XVIII-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, în care gugulanii vor juca, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, în compania celor de la Şoimii Pâncota.

Suntem înaintea unui joc important, a unui start pe care ni-l dorim reuşit, un start care să convingă pe toată lumea că perioada pe care am petrecut-o în pregătiri am folosit-o util, demonstrând asta prin calitatea jocului şi prin rezultatul pe care trebuie să-l obţinem sâmbătă. Ne aşteaptă un meci dificil, un joc cu o echipă rănită, care a pierdut o partidă acasă şi care cu siguranţă nu va presta la acelaşi nivel la care a făcut-o în etapa trecută. Vom găsi o echipă agresivă, care îşi va vinde scump pielea, care îşi va propune să realizeze puncte la Caransebeş, o echipă care va arăta total diferit faţă de cea din meciul trecut, partidă pe care am văzut-o şi eu, şi care va fi schimbată ca sistem, ca formulă, va avea jucători apţi, sănătoşi în totalitate, sunt convins că se vor reface toţi până la ora jocului, şi pe care îi aşteptăm într-o confruntare normală, iar la final cei care merită să realizeze punctele să plece cu ele. Am încredere mare în jucătorii mei, ştiu cât am muncit, ştiu cât de tare îşi doresc să obţină puncte şi să-şi realizeze obiectivele. Toţi cei care vor fi sâmbătă în teren, primul unsprezece şi cele trei schimbări, pot să realizeze obiectivul împreună cu ceilalţi componenţi ai lotului. Vizavi de jocul care urmează, e normal ca o echipă care pierde de maniera în care au făcut-o ei în etapa trecută, să aibă reacţie. În condiţiile astea ne aşteaptă un joc de luptă, un meci încins, o partidă în care punctele se vor decide greu. Eu sper, şi cred că până la final vom avea forţa necesară să le obţinem noi. E un joc important, dar nu decisiv”, a spus Alin Artimon.

La rândul său, „veteranul” Gheorghe Goşa a declarat: „Cu siguranţă suntem deja o echipă şi vom încerca să arătăm asta sâmbătă, prin câştigarea celor trei puncte”.

Primul meci întotdeauna e mai greu, trebuie să intrăm în aşa-zisa stare de competiţie şi să fim foarte atenţi la începutul de partidă. Jucăm acasă şi trebuie să ne impunem jocul, şi asta nu numai pe teren propriu, ci şi în deplasare. Suntem cumva obligaţi, condamnaţi să câştigăm de-acum fiecare meci”, a spus şi Ciprian Dinu.

Ne aşteaptă un meci foarte greu şi suntem conştienţi că ei ne-au administrat cea mai severă înfrângere din campionat. Nu e vorba de răzbunare, ci de orgoliul nostru de jucători, aşa că ne dorim foarte mult să câştigăm. Ei au un mic avantaj faţă de noi, fiindcă au jucat un meci oficial în plus, şi va fi cu atât mai greu”, a declarat şi Andrei Artean, liderul jucătorilor sub 21 de ani de la FC Caransebeş.

Sorin ROGOZ