Horoscop


Berbec

Vă aşteaptă o săptămână bună, căci inspiraţia dv. se va dovedi deosebit de eficientă, ceea ce va face posibile unele realizări financiare. O vizită în week-end vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care vreţi să faceţi o investiţie. S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei colaborări care nu merge conform aşteptărilor.

Taur

Cineva din familie are nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Gemeni

Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil, după ce veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat ar fi bine să nu faceţi cheltuieli mari. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni. Încercaţi să nu vă neglijaţi partenerul de viaţă.

Rac

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi aliaţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit ocazia de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea psihică este bună şi vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Leu

Energia fizică vă susţine în toate demersurile pe care le veţi face, dar dacă doriţi ca succesul să fie deplin încercaţi să fiţi mai conciliant. Farmecul personal vă va da ocazia să faceţi o excelentă impresie unei persoane de sex opus. Problemele de cuplu sau neînţelegerile de orice fel pot fi cu uşurinţă rezolvate. Soluţiile pe care le găsiţi acum dau satisfacţie tuturor celor implicaţi.

Fecioară

Relaţiile cu cei din jur vă vor aduce satisfacţiile scontate, mai ales dacă este vorba de comunicarea cu prietenii sau colaboratorii. Veţi avea o săptămână plină, în care nu veţi avea timp nici să respiraţi. Energia vă susţine în tot ce faceţi, dar şi partenerul va fi de partea dv., măcar cu vorba, dacă nu cu fapta. S-ar putea să vă enervaţi pentru că sunteţi nevoit să faceţi nişte cheltuieli neprevăzute.

Balanţă

Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. Este bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai ciudate în această perioadă, dar vă veţi descurca de minune cu ele. Prietenii vă vor face o invitaţie, pe care o veţi onora cu plăcere. Cheltuielile pe care le veţi efectua pentru cămin vor fi mai mari ca de obicei.

Scorpion

Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dv. în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente împreună. Vi se va da ocazia să reveniţi asupra unei decizii pe care aţi luat-o de mai mult timp şi care nu v-a prea adus beneficii. Nu încercaţi să vă descurcaţi singur, ci ţineţi cont şi de sfaturile colegilor.

Săgetător

Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil să vă implicaţi în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în relaţia cu cei din familie. În anturajul apropiat veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere, fără a face un efort deosebit. Proiectele gândite împreună cu prietenii se vor bucura de succes.

Capricorn

Activităţile extraprofesionale pe care le aveţi în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu persoana iubită nu vă mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faceţi reproşuri. Banii pe care îi aşteptaţi vă vor parveni cu oarecare întârziere. Proiectele dv. ar putea avea succes dacă nu vizează realizări pe termen scurt. Prietenii vă sprijină necondiţionat în tot ceea ce întreprindeţi.

Vărsător

V-aţi propus să faceţi ceva folositor pentru casă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. În partea a doua a intervalului s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale. Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dv. S-ar putea să nu reuşiţi să finalizaţi un proiect la care aţi muncit mult în ultimele zile.   

Peşti

În familie va fi agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să aveţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni importante, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că evitaţi-le!