13, cu ghinion pentru gugulani


CSM București – Volei Club Caransebeș 3-2 (25-19, 31-33, 15-25, 25-18, 15-10)

Sâmbătă, 30 ianuarie, în etapa cu numărul 13 a Diviziei A1, Volei Club Caransebeș a întâlnit în deplasare pe CSM București, echipă aflată cu patru poziții sub gugulani în clasament.

Din lotul care a făcut deplasarea în Capitală a lipsit sârbul Cedic, care a acuzat probleme medicale. Prima rundă a aparținut gazdelor, care au condus în permanență cu cinci-șase puncte, bucureștenii impunându-se în final cu 25-19. În setul al doilea, caransebeșenii au intrat mai motivați în teren, conducând în permanență, însă au fost egalați spre final, după care s-a mers umăr la umăr până la 31-31, moment în care gugulanii s-au desprins la 33-31, adjudecându-și astfel parțialul. În runda a treia, elevii antrenorului Valentin Pereu au fost tot timpul în avantaj pe tabelă, încheind setul la 25-15. În cel de-al patrulea parțial, gazdele au revenit în joc și s-au impus cu 25-18, trimițând meciul în setul decisiv. Gugulanii au condus cu 7-4, însă bucureștenii au făcut un joc mai bun și au întors rezultatul, câștigând runda cu 15-10, iar partida cu 3-2.

Aceasta a fost cea de a cincea înfrângere consecutivă în deplasare, caransebeșenii nemaireușind să câștige „afară” de la începutul lunii noiembrie a anului trecut. Cu punctul obținut la Bucureşti, Volei Club Caransebeș acumulase până miercuri, 3 februarie, când în etapa a XIV-a, intermediară, a întâlnit în Sala Polivalentă din Pipirig pe Unirea Dej, 25 de puncte, păstrându-şi poziția a cincea în clasamentul Diviziei A1. Meciul susţinut în compania ardelenilor s-a terminat după închiderea ediţiei noastre de ziar.

Sorin ROGOZ